Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Klonerne


Beskrivelse


Fantasy. Mens kampen mellem de unge drager og Talon optrappes, går en grusom sandhed op for draginden Ember. Men hun træffer også en vigtig beslutning.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2017

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 8. aug. 2017

Kampen skærpes mellem modstanderne i fjerde del af serien "Sagaen om Talon" om dragerne Ember, Riley og Dante og soldaten Garrett. Hvem vil overleve og hvem vil dø? Spændende og romantisk læsning for fans af paranormale bøger fra 14 år.

Der bliver ikke meget tid til hverken at slikke sine sår eller undersøge sine følelser for de unge drager eller soldaten Garrett. Drageorganisationen Talon optrapper konflikten med nye og skræmmende våben, og dragedræberne i Sankt Georg ordenen følger trop. Undervejs opdager Ember uhyggelige ting om sin egen fortid og den plan, som det viser sig, at Talon hele tiden har haft med hende. Men hun opdager også, hvor hendes følelser i virkeligheden hører hjemme, og hun beslutter at handle på det. Bogens handling fortælles på skift af de fire hovedpersoner.

En dramatisk bog med tempo, mange ikke ret realistisk beskrevne kampscener, men også nervepirrende situationer, hvor især Ember får noget at tænke over. Men også en bog med noget fyld i form af tomgangssnak og mange overvejelser personerne imellem. Det romantiske islæt har desværre ikke fået så stor en plads, som seriens fans måske kunne ønske, og som er det, der især adskiller denne serie fra de mange andre i genren. Bøgerne i serien skal læses i rækkefølge.

Romantisk kærlighed mellem drager og mennesker er det kun denne serie, som beskæftiger sig med. Tiltrækning mellem andre meget umage par kan dog findes i TusmørkebørnSjælevært og SjæleværtRomantisk kærlighed mellem drager og mennesker er det kun denne serie, som beskæftiger sig med. Tiltrækning mellem andre meget umage par kan dog findes i Tusmørkebørn og .


litteratursiden.dk

d. 21. aug. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 21. aug. 2017

I fjerde del af Sagaen om Talon har alvoren sneget sig ind på bekostning af den vidunderlige humor. Hovedpersonerne i Sagaen om Talon er drager, der forvandler sig til mennesker for at leve blandt dem...


Weekendavisen

d. 20. okt. 2017

af

af

Damian Arguimbau

d. 20. okt. 2017