Bøger / faglitteratur / opskrifter

Køkkenmagi : superfoods til hverdag


Beskrivelse


Opskriftsbog om hvordan man kan tilføje superfoods i sin mad i hverdagen og gøre den sundere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2018

af

af

Frederik Nielsen

d. 2. maj 2018

Hvordan kan man tilføje superfoods i sine retter i hverdagen og gøre dem sundere. For dem der gerne vil vide mere om superfoods og bruge dem mere i dagligdagen.

Superfoods er kort sagt fødevarer som er ekstra potente med indholdet af vitaminer, mineraler eller vegetabilsk omega 3 og derfor oplagte at tilføje sin hverdagsmad, både for smagens og for sundhedens skyld. I bogen er udvalgt rødder, frø, blade og græs, frugter, bær, alger og tang som egner sig godt til at supplere maden med, og som samtidig er tilgængelige i de fleste velassorterede supermarkeder og helsebutikker. De forskellige superfoods egenskaber gennemgås og der er eksempler på opskrifter med dem alle sammen. De 35 opskrifter i bogen dækker morgenmad, frokost, aftensmad, drikke, tilbehør, dessert og snacks. Forfatteren er madskribent, opskrift-udvikler og arbejder til daglig med kommunikation om fødevarer og fødevaretendenser.

Der er ikke mange opskrifter med hver af de 22 forskellige superfoods men de inspirerer godt til hvordan man kan tilføje sine superfoods til egne og nye retter. Bogen - og maden - er farverig, der er lækre billeder til alle opskrifter, og begejstringen for råvarerne er gennemgående i hele bogen.

Bogen har samme tone som forfatterens tidligere udgivelse KøkkenterapiSupersunde superfoodsDen lille superfood bibel. Flere bøger har afsnit om superfoods men Supersunde superfoods og Den lille superfood bibel har dem også i centrumBogen har samme tone som forfatterens tidligere udgivelse Køkkenterapi. Flere bøger har afsnit om superfoods men og Den lille superfood bibel har dem også i centrumBogen har samme tone som forfatterens tidligere udgivelse Køkkenterapi. Flere bøger har afsnit om superfoods men Supersunde superfoods og har dem også i centrum.