Bøger / faglitteratur

Kroppens vibrationelle sprog : genvind harmoni med olier og frekvenser


Beskrivelse


"Naturlige frekvenser er helhed, intelligens, intuition og styrke". Henvendt til alternative behandlere er her en guide til brug af æteriske olier samt præsentation af andre healingsformer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. jan. 2021

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 20. jan. 2021

"Naturlige frekvenser er helhed, intelligens, intuition og styrke". Henvendt til alternative behandlere er her en guide til brug af æteriske olier samt præsentation af andre healingsformer.

Denne arbejdsbog indledes med en disclaimer om, at informationerne i bogen udelukkende er til oplysning- og uddannelsesbrug. Forfatteren, der selv er alternativ behandler, står bag bloggen genvindbalancen.dk, hvor hun bl.a. tilbyder onlinekurser i healing og kinesiologi. Bogens grundlag er en indføring i brugen af æteriske olier, der kan optages i kroppen gennem inhalation eller absorption i huden. Der er opskrifter med olier og en gennemgang af chakraerne og 14 meridianer, der bruges i arbejdet med energi-balance. Derudover præsenteres farveterapi, radioni, magneter, lydterapi m.m., der kan inspirere dem, der vil arbejde kreativt med energier og frekvenser. Bogen i A4-størrelse med spiralryg indeholder skemaer og lister, og der er plads til egne notater.

En fin arbejdsbog, der giver en god og enkel introduktion til æteriske olier. Med alt fra præsentation af oliernes molekyler til en liste over, hvad de kan afhjælpe, kommer vi hele vejen rundt om emnet. Man behøver ikke forudgående kendskab, men blot en åbenhed og interesse for arbejdet med energier og vibrationer.

I Følelsernes healingEssentielle olier i mad og drikkeDuft dig gladDufte kan man også læse om olier og chakra, og i Essentielle olier i mad og drikke findes opskrifter. Duft dig glad og Dufte anbefales til nybegyndereI Følelsernes healing kan man også læse om olier og chakra, og i findes opskrifter. Duft dig glad og Dufte anbefales til nybegyndereI Følelsernes healing kan man også læse om olier og chakra, og i Essentielle olier i mad og drikke findes opskrifter. og Dufte anbefales til nybegyndereI Følelsernes healing kan man også læse om olier og chakra, og i Essentielle olier i mad og drikke findes opskrifter. Duft dig glad og anbefales til nybegyndere.