Bøger / faglitteratur / billedværker

Kunst & karisma i boligindretning


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. dec. 2010

af

af

Lone Krøgh

d. 7. dec. 2010

Kort tid efter udgivelsen af den flotte og inspirerende boligindretningsbog Nordisk eksotisk er forfatterne på banen igen med endnu en dejlig bladrebog, som vil blive grebet med kyshånd af mange lånere med interesse for moderne kreativt og personligt indrettede hjem.

Vi bliver inviteret indenfor til en kigger i otte meget anderledes og kunstnerisk indrettede hjem, der alle bebos af modefolk, designere, dekoratører og møbelhandlere med en mere end almindeligt veludviklet sans for at få deres interesse for kunst, æstetik, iscenesættelse og boligindretning til at gå op i en højere enhed. De meget forskellige hjem har alle et personligt og originalt udtryk, og der er mange flotte farvefotografier at fordybe sig i, hvad enten det er fra det opdaterede 1970'er parcelhus, patriciervillaen med inspiration fra den amerikanske østkyst, den stråtækte idyl af et sommerhus med den luksuriøse loungeagtige indretning, den ekspressionistiske perronbygning eller det københavnske baghus. En dejlig bog, som ikke vil komme til at samle støv på hylderne.

Dette er anden del af en planlagt serie, hvor Nordisk eksotisk (2010/33) var den første. En flot og kvalitetspræget serie, som falder på et tørt sted i en tid, hvor der ikke udkommer særlig meget om boligindretning.

Dejlig og flot bladrebog fra individuelt og kunstnerisk indrettede hjem. De viste hjem er lysår fra mit og sikkert også dit hjem, men derfor kan vi godt lade os både inspirere og imponere og måske snuppe en idé hist eller pist.