Bøger / faglitteratur / billedværker

Udsigt til sommer


Beskrivelse


Otte boliger i Danmark - fra kolonihave over stråtægt idyl til huse ved havet - beskrives i ord og fotografier. Der lægges vægt på boligernes indretning og udsigt samt på sommerstemning, hav og haver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2010

af

af

Laura Michelsen

d. 4. maj 2010

Fotobog til de indretningsinteresserede, der vil have inspiration til sommerboligen.

Forfatteren og fotografen har besøgt og fotograferet en række boliger, der er særligt sommerlige. Ikke kun sommerhuse men huse der rummer en sommer. Boligerne spænder lige fra den lille skurvogn på Djursland over kolonihaven i Randers og til det store lægehus i Knebel. Stilen i boligerne er både romantisk og mere moderne, men der er mest i den romantiske ende. Bogen har høj lækkerhedsfaktor og et lidt Greengate-agtigt præg med brugen af blomstrede og ternede tapeter både på hele sider og som baggrund til tekst og billeder. Udover de smukke og indbydende fotos får læseren også lidt om boligernes historie og beboere og sågar et par enkelte opskrifter med på vejen. Det er dog udpræget en fotobog med hovedvægten på billederne suppleret med lidt tekst.

Bogen føjer sig til de mange andre lækre titler i 64.5, der altid er interesse for. Der er mange af dem, men hver har sin vinkel eller sit tema, og denne altså sommertemaet.

Indbydende indretningsbog med gode fotos, lækre farver og lækkert layout. Der er noget at komme efter både for den velaflagte husejer og den mere jævne sommerhusejer.Informationer og udgaver