Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Kylian Mbappé : den gyldne dreng


Beskrivelse


Historien om Kylian Mbappé, der, trods sin beskedne baggrund, i dag er én af verdens bedste fodboldspillere. Oplagt lystlæsning for fodboldinteresserede læsere fra omkring 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. mar. 2022

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 11. mar. 2022

Historien om Kylian Mbappé, der, trods sin beskedne baggrund, i dag er én af verdens bedste fodboldspillere. Oplagt lystlæsning for fodboldinteresserede læsere fra omkring 10 år.

Kylian Mbappé (f. 1998) har med sit enestående talent drevet det vidt og er i dag én af fodboldklubben Paris Saint-Germains stjernespillere, ligesom han sammen med resten af Frankrigs landshold vandt VM i 2018. I bogen kan du læse om hans opvækst, udfordringer, sejre og drømme, og om det benhårde arbejde, det kræver, hvis man vil nå toppen. Forrest indholdsfortegnelse.

Velskrevet og lærerig bog fra sportens verden til de mange, der helst vil læse om virkelige begivenheder og rigtige mennesker. Der er meget tekst i bogen, og ingen billeder, men den er samtidig også forholdsvis let at læse og den personlige historie er spændende.

Der er mange bøger om fodbold og fodboldspillere. Der er udgivet flere bøger om MbappéKylian MbappéLoppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelteBalotelliHarry Kane, blandt andet og Kylian , der begge ligger i den læsemæssigt lette ende. Den populære spiller har også sit eget kapitel i Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte : 11 sande fodboldhistorier og den ene af de to forfattere, Michael Part, har tidligere udgivet flere fodboldbiografier, blandt andet Balotelli : en stjerne fødes og Harry Kane : drengen de kaldte The Hurricane, der begge minder meget om denneDer er mange bøger om fodbold og fodboldspillere. Der er udgivet flere bøger om Mbappé, blandt andet Mbappé og , der begge ligger i den læsemæssigt lette ende. Den populære spiller har også sit eget kapitel i Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte : 11 sande fodboldhistorier og den ene af de to forfattere, Michael Part, har tidligere udgivet flere fodboldbiografier, blandt andet Balotelli : en stjerne fødes og Harry Kane : drengen de kaldte The Hurricane, der begge minder meget om denneDer er mange bøger om fodbold og fodboldspillere. Der er udgivet flere bøger om Mbappé, blandt andet Mbappé og Kylian Mbappé, der begge ligger i den læsemæssigt lette ende. Den populære spiller har også sit eget kapitel i : 11 sande fodboldhistorier og den ene af de to forfattere, Michael Part, har tidligere udgivet flere fodboldbiografier, blandt andet Balotelli : en stjerne fødes og Harry Kane : drengen de kaldte The Hurricane, der begge minder meget om denneDer er mange bøger om fodbold og fodboldspillere. Der er udgivet flere bøger om Mbappé, blandt andet Mbappé og Kylian Mbappé, der begge ligger i den læsemæssigt lette ende. Den populære spiller har også sit eget kapitel i Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte : 11 sande fodboldhistorier og den ene af de to forfattere, Michael Part, har tidligere udgivet flere fodboldbiografier, blandt andet : en stjerne fødes og Harry Kane : drengen de kaldte The Hurricane, der begge minder meget om denneDer er mange bøger om fodbold og fodboldspillere. Der er udgivet flere bøger om Mbappé, blandt andet Mbappé og Kylian Mbappé, der begge ligger i den læsemæssigt lette ende. Den populære spiller har også sit eget kapitel i Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte : 11 sande fodboldhistorier og den ene af de to forfattere, Michael Part, har tidligere udgivet flere fodboldbiografier, blandt andet Balotelli : en stjerne fødes og : drengen de kaldte The Hurricane, der begge minder meget om denne.