Bøger / faglitteratur til børn

Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 8. juni 2020

En række historier om nogle af verdenshistoriens bedste fodboldspillere - på godt og ondt. For dem, der elsker fodbold og de historier, der fortælles om sportens bedste spillere. Kan selvlæses fra ca. 11-12 år og opefter.

Dette er en samling af 11 historier om nogle af verdenshistoriens bedste fodboldspillere. Ikke alle historierne har en lykkelig slutning, men de giver alle et særligt og interessant indblik i nogle af fodboldens mest beundrede spillere. Bogen indledes med et forord skrevet af landstræner Kasper Hjulmand og er illustreret af Dan Ungureanu. Bogen er i stift, holdbart bind, og forfatteren afrunder bogen med en række kilder til de forskellige historier, som han har trukket på under skriveprocessen.

Det er en meget flot bog med gode illustrationer og nærværende historier fra en sport, der er fyldt med gode fortællinger og myter om de atleter, så mange mennesker verden over ser op til.

Bogen vil begejstre dem, der kan lide fodboldhistorier som i Verdens største fodboldspillereVM i fodbold fra 1930 til i dag og VM i fodbold fra 1930 til i dagBogen vil begejstre dem, der kan lide fodboldhistorier som i Verdens største fodboldspillere og .


Politiken

d. 4. aug. 2020

af

af

Steffen Larsen (f. 1943)

d. 4. aug. 2020


Weekendavisen

d. 19. juni 2020

af

af

Asker Hedegaard Boye

d. 19. juni 2020