Musik / dansk pop/rock

L.I.G.A


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2014

af

af

Thomas Tiedje

d. 11. apr. 2014

2014 tegner til at blive LIGAs år. Den danske <i>urban pop</i>-trio blev dannet i 2012 af Nicky Russell, Feras Agwa og Ihan Haydar, og er siden blevet opdaget og hjulpet godt på vej af hitsnedkerne Chief 1 og Remee. Det er allerede blevet til masser af airplay med singler som "Den første gang" og "Skylder dig ik' noget" - sidstnævnte med Motown-rytmer og Povl Dissing-sample. Lyrikken er til at overse, men musikken veksler, og fremfor alt har d'herrer Chief 1 og Remee igen vist, at de formår at kreere iørefaldende numre for et bredt segment. L.I.G.A. er pt. på forårsturné som support til Shaka Loveless, men bid spids på, at de også kan opleves på talrige festivaler til sommer.


Gaffa [online]

d. 28. mar. 2014

af

af

Nanna Jenner Jensen

d. 28. mar. 2014

"Der er høj underholdningsværdi, men ikke nødvendigvis på en god måde musikalsk set. L.I.G.As nye album er på mange måder et friskt pust på den danske pop-himmel med sin moderne Motown-lyd, men bliver i længden til et ufrivilligt sjovt produkt".


Politiken

d. 14. apr. 2014

af

af

Pernille Jensen

d. 14. apr. 2014

"Det ligger lige til højrebenet at sige det. At den nye danske trio L. I. G. A. er i en liga for sig. Problemet er bare, at de ikke er det. Deres debutalbum lyder i hvert fald som noget, der er blevet i et reagensglas på et pladeselskab. Et drys af Johnny Deluxes kække poprock. En pandekage-flad produktion. Lidt nuttet Alphabeat-inspireret dreng-pige-dynamik og så et pift af Rasmus Seebachs mest sludrevorne tekster".


Berlingske tidende

d. 26. apr. 2014

af

af

Michael Charles Gaunt

d. 26. apr. 2014

"Der er fuld knald på alle tangenter, når den dansk/ australske sanger Nicky Russell, rapper Feras Agwa med de syrisk-egyptiske rødder og den iranskfødte kvindelige trommeslager, Ihan Haydar, slår gækken løs med deres energiske gadekryds af soul, pop, r&b og rap. Trioen springer ud af højtalerne - de vil det virkelig gerne, fornemmer man - så meget, at det faktisk bliver anmassende".