Bøger / faglitteratur / opskrifter

Lær at hækle, elsk at hækle


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Introduktion til hækling med demonstration af hækleteknikker og masketyper, samt 20 opskrifter på bl.a. pulsvarmere, halsrør, punge, jakker og sweaters.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 7. aug. 2015

Flot og farverig introduktion til hækling, både for begyndere og let øvede.

I begyndelsen af bogen introduceres vi til hækling med afsnit om udstyr, garn, opskrifter og forkortelser. De mest basale masketyper og måder at hækle på demonstreres. Herefter vises lidt mere avancerede teknikker såsom ind- og udtagning, madrassting og knaphuller. I afsnittet "Lær at hækle" er 10 forholdsvis simple opskrifter på mindre ting, som man kan starte med, fx pulsvarmere, halsrør og pung. I afsnittet "Elsk at hækle" bliver de næste 10 opskrifter lidt mere avancerede og omfatter bl.a. jakker, sweaters og en kjole. Anna Wilkinson er tekstildesigner og den ene del af designduoen Cats Brothers.

En flot udgivelse med mange spændende og moderne opskrifter fyldt med flotte farver og smarte mønstre og detaljer. Den solide introduktion til hækling i starten fungerer rigtig godt og muligheden for, at prøve nogle enkle opskrifter af, som stadig giver udbytte mens man øver sig, er en god idé. Til alle opskrifterne er klare farvefotos som viser det færdige resultat, også sat sammen med andet tøj og accessories.

Sys Fredens har udgivet en stribe hæklebøger. I Sidsel Sangilds Hækleværk er der ligeledes en introduktion til hækling med masketyper, mønstre osv. før lette og mere avancerede opskrifter introduceres.