Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Lær at tegne fantasy : lær at tegne - drager, trolde, monstre, helte


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Hvor kommer en idé fra? ; Skitser ; Materialer ; Drager ; Helte og heltinder ; Trolde og sortalfer ; Feer og alfer ; Dværge, gnomer og gråfolk ; Enhjørninger og andre hestedyr ; Mystiske træer ; Monstre og væsner ; Verdener ; Miljøer og perspektiv


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2017

af

af

Helle Laursen

d. 8. aug. 2017

Holder du af fantasygenren, og vil du gerne have tips til hvordan du kan tegne fantasyfigurer? Så er denne bog lige noget for dig. Her er inspiration og hjælp til hvordan du selv kan tegne trolde, alfer og drager. For 12-15-årige.

Bogen starter med flere korte afsnit, der over de første 15 sider fortæller om inspirationskilder og hvordan du kommer i gang med at skitsere. Du får også en introduktion til hvilket papir og farver, du kan bruge. Der er trin-for-trin-tegninger, der viser hvordan du kan tegne de forskellige fantasyfigurer. Til sidst får du en kort introduktion til, hvordan du tegner i perspektiv. Indbundet.

Peter Bergting er en dygtig fantasytegner og illustrator, og han har meget på hjertet. Der er mange flotte færdige illustrationer og skitser. Der er meget tekst, som vil være interessant for fantasyfans. Men det forholdsvis lille format giver ikke plads til hverken teksten eller trin-for-trin-tegningerne. Bogen kan fint bruges til inspiration, men den kræver et godt kendskab til tegning, hvis du skal få tilnærmelsesvis lige så fine tegninger ud af det hjemme ved skrivebordet.

Der er en del bøger om at tegne fantasy og fantasyfigurer. I serien "Sådan tegner du fantasy-væsener" er der 3 tre bind. Tegn DragerKrigereDværge, orker og elvere, Krigere eller Dværge, orker og elvereDer er en del bøger om at tegne fantasy og fantasyfigurer. I serien "Sådan tegner du fantasy-væsener" er der 3 tre bind. Tegn Drager, eller Dværge, orker og elvereDer er en del bøger om at tegne fantasy og fantasyfigurer. I serien "Sådan tegner du fantasy-væsener" er der 3 tre bind. Tegn Drager, Krigere eller .