Bøger / faglitteratur / opskrifter

Lagkagebogen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


23 lagkage-opskrifter med indledende grundopskifter på bunde, creme, curd og mousse og overtræk og pynt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 27. mar. 2018

Lagkager i alle afskygninger, der med sikkerhed vil blive spist op til sidste krumme. Der er noget for enhver smag og med lidt snilde kan nybegynderen også være med.

Denne bog er fyldt med lagkager med forskellige bunde, mousser, cremer og pynt. Bogen indledes med grundopskrifter på bunde og cremer samt et afsnit om teknikken bag chokoladetemperering og marcipanrulning. Herefter følger opskrifter på 23 lagkager, som består af en trin for trin vejledning samt et medfølgende billede. Bagerst er der et register. Forfatteren har deltaget i "Den store bagedyst" og har udgivet flere bagebøger.

Indbydende og lækker lagkagebog, hvor kvaliteten er i top. Den emmer af kageglæde og man får lyst til straks at bage alle kagerne. Man kan kombinere bunde og cremer, som man vil og opskrifterne er ikke sværere end, at alle kan være med.

Du finder ligeledes udelukkende lagkager i bogen Lutter lagkageKagekarma fra 2008. Ellers skal du ty til diverse kagebøger, hvor der ofte er et afsnit om lagkager såsom Annemette Voss' egen Kagekarma, som er i samme høje standard som denneDu finder ligeledes udelukkende lagkager i bogen Lutter lagkage fra 2008. Ellers skal du ty til diverse kagebøger, hvor der ofte er et afsnit om lagkager såsom Annemette Voss' egen , som er i samme høje standard som denne.