Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Last descendants - de sidste efterkommere. 1


Beskrivelse


Owen søger oplysninger om sin afdøde far og kommer i sin søgen i kontakt med Monroe som påstår han kan hjælpe ham med at udforske sine genetiske minder.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 16. juni 2017

Owen søger oplysninger om sin afdøde far og kommer i sin søgen i kontakt med Monroe som påstår han kan hjælpe ham med at udforske sine genetiske minder. For dem der kan lide spændende bøger med snigmordere. For 12 år og op.

Alting er gået skævt i Owens liv siden hans far blev uskyldigt dømt for en forbrydelse og døde i fængslet. Owen er blevet kontaktet af Monroe der påstår han kan hjælpe ham med at se fortiden, og Owen ser det som en mulighed for at rense sin fars navn. Men Owen ved ikke at Monroe har en helt anden dagsorden. Owens genetiske minder falder sammen med 5 andre børns. De har sammen mulighed for at finde en ældgammel artefakt, som mange vil gøre alt for at besidde. Sammen rejser børnene tilbage i deres forfædres minder, for at søge efter noget de endnu ikke ved hvad er, og hvis betydning de ikke forstår. Dette er 1. bind i en planlagt serie af 3 bøger.

Det er lige præcis den bog man har lyst til at læse hvis man kan lide "Assassins Creed"-serien på konsol eller PC. Den er fuld af spænding og konspirationsteorier og på mange måder langt bedre end filmen fra 2016.

Bogenss handling refererer mange gange til begivenheder fra Assassin's creed - the Ezio collectionAssassin's creed - rogueAssassin's creed IIIDrengen, der ikke ville være morder (Playstation 4), Assassin's creed - rogue (Xbox 360) og Assassin's creed III (Xbox 360). Som bog har den samme spændingsniveau som Drengen, der ikke ville være morderBogenss handling refererer mange gange til begivenheder fra Assassin's creed - the Ezio collection (Playstation 4), (Xbox 360) og Assassin's creed III (Xbox 360). Som bog har den samme spændingsniveau som Drengen, der ikke ville være morderBogenss handling refererer mange gange til begivenheder fra Assassin's creed - the Ezio collection (Playstation 4), Assassin's creed - rogue (Xbox 360) og (Xbox 360). Som bog har den samme spændingsniveau som Drengen, der ikke ville være morderBogenss handling refererer mange gange til begivenheder fra Assassin's creed - the Ezio collection (Playstation 4), Assassin's creed - rogue (Xbox 360) og Assassin's creed III (Xbox 360). Som bog har den samme spændingsniveau som .


litteratursiden.dk

d. 28. juni 2017

af

af

Lene Jensen

d. 28. juni 2017

Anderledes og spændende fantasyserie baseret på universet fra computerspillet Assassins Creed. Denne bog er meget anderledes end noget, jeg har læst før. Man kan tydeligt mærke, at den er baseret på ...