Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Leo & Laban - Snus har glemt det hele


Beskrivelse


På vej ind til byen finder Leo og Laban hunden Snus, der er helt rundt på gulvet og intet kan huske. Hvad er der mon sket?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. dec. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 20. dec. 2018

Tre bøger om hundene Leo og Laban, der kommer ud for forskellige sjove problemer sammen med alle deres venner. For børn mellem 7 og 9 år.

Bøgerne har lix 8 og er både skrevet og illustreret af Thomas Friis Pedersen. Vi følger hundene Leo og Laban og alle deres hundevenner, der på mange måder lige så godt kunne være mennesker, da de er klædt som mennesker og både kan tale og tænke som mennesker. Men nu er de altså hunde og minder om hunde i deres adfærd. I de tre bøger får Leo og Labans venner problemer med alt fra tidsrejser til overdimensionerede kødben og hukommelsestab. Men heldigvis kan Leo og Laban hjælpe dem på en eller anden gakket måde.

Bøgerne er sjove og illustrationerne understøtter humoren i historierne godt. Det er tre sjove bøger for børn med hang til gode grin og gakkede indfald.

Kan man lide disse bøger, vil man også kunne lide humoren i den lidt lettere serie "De små monstre" med eksempelvis titlen De små monstre - Toms arm falder af, som er illustreret af denne bogs forfatter.