Bøger / skønlitteratur / roman

Lilys længsel


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Lily Lawson fester sig igennem Victoriatidens London. Lily er berygtet for sin skønhed og sine rebelske manérer. Men da hun prøver at krydse klinger med den magtfulde Lord Wolverton får det uventede konsekvenser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. mar. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 8. mar. 2019

Lily Lawson fester sig igennem Victoriatidens London. Lily er berygtet for sin skønhed og sine rebelske manérer. Men da hun prøver at krydse klinger med den magtfulde Lord Wolverton får det uventede konsekvenser. Historisk romantik for især kvinder.

Lilys familie har slået hånden af hende, men hun forsøger alligevel at beskytte sin uskyldsrene lillesøster mod et fornuftsægteskab med Lord Wolverton. Lily vil gøre hvad som helst for at sikre sin elskede lillesøster et lykkeligt ægteskab med den, hun elsker, så hun ikke skal ende som Lilly. Lily har i flere år været vant til at klare sig selv og ingen kender til hendes inderste sorg. Men Lord Wolverton, Alex, har ikke tænkt sig at lade sig narre af hendes smukke udseende og kvikke påfund. For første gang får hun både modstand og kam til sit hår. Men måske er det i virkeligheden kun en stærk mand som Alex, hun kan betro sin dybeste hemmelighed til? De får i hvert fald sværere og sværere ved at ignorere de gnister, der konstant omgiver dem.

Dette er 1. bind i endnu en underholdende historisk serie, "Craven-serien", af Lisa Kleypas. Hovedpersonen, Lily, er både stærk og selvstændig, og man hepper på denne skønne kvinde hele vejen igennem bogen. Bøgerne er som vanligt tilsat både blød erotik og en smule dramatik. Men man kommer aldrig i tvivl om, at det hele nok skal ende godt.

Der er lidt mere dybde i Victoria af Daisy Goodwin.