Bøger / faglitteratur

Livet - et spørgsmål om kærlighed : om menneskelig udvikling i et reinkarnationsperspektiv


Beskrivelse


Med udgangspunkt i mystikeren Martinus' teori om at menneskets liv er et kredsløb, analyseres den menneskelige udvikling ud fra reinkarnationsmæssige hypoteser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. juni 2017

af

af

Merete Trap

d. 21. juni 2017

"Kærlighed er den afgørende faktor bag al menneskelig udvikling". For Martinus-tilhængere, samt læsere med interesse i reinkarnationstanker.

Denne bog tager udgangspunkt i den danske mystiker Martinus' åndsvidenskab, baseret på tanken om at Guds væsen er i os alle, og at menneskets udvikling er et kredsløb. Det vi idag kalder død er egentlig en fødsel. Bogen er delt op i 12 kapitler med overskrifter som "Det levende nu", "Fra frygt til tillid" og "At ransage sig selv - med medfølelse". Der suppleres med egne erfaringer og cases. Bagerst i bogen er bilag. Indeholder også skabeloner, grafer mm. Sören Grind er psykolog og foredragsholder, og har tidligere udgivet Livet - dit spejl.

Dette er en interessant og dybdegående udgivelse om et lidt komplekst emne, nemlig menneskelig udvikling, set i et reinkarnationsperspektiv. Med udgangspunkt i kærligheden kommer bogen fx omkring emner som ægteskab, sorg og glæde og barndomsoplevelser. Grind skriver omhyggeligt og grundigt, uden at det henfalder til at blive kedeligt. Nogle vil nok finde bogen lidt teksttung.

Bogen minder iøjefaldende meget om forfatterens tidligere udgivelse Livet - dit spejlProjekt livEksistens og udødelighed. Bind 1. Der findes en del udgivelser med udgangspunkt i Martinus-kosmologien. Her kan fx nævnes Projekt liv, som er en bearbejdet udgave af Eksistens og udødelighedBogen minder iøjefaldende meget om forfatterens tidligere udgivelse Livet - dit spejl. Der findes en del udgivelser med udgangspunkt i Martinus-kosmologien. Her kan fx nævnes , som er en bearbejdet udgave af Eksistens og udødelighedBogen minder iøjefaldende meget om forfatterens tidligere udgivelse Livet - dit spejl. Der findes en del udgivelser med udgangspunkt i Martinus-kosmologien. Her kan fx nævnes Projekt liv, som er en bearbejdet udgave af Eksistens og udødelighed.Informationer og udgaver