Bøger / faglitteratur / billedværker

Livet i butikken Honning og Flora : kærlighed til gamle ting - ideer til boligen og haven, mad, markeder og hemmelige adresser, masser af stemninger, indtryk og tilfældigheder


Beskrivelse


Gennemillustreret inspirationsbog hvor forfatteren fortæller historien om sin boligbutik ved Egholm Slot, fremviser loppefund fra butikken, haven og hjemmet, og kommer med enkle opskrifter på lette anretninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juni 2012

af

af

Lone Krøgh

d. 4. juni 2012

Dejlig bladre- og inspirationsbog til de mange lånere, der ikke kan få nok af stemningsfulde og flot layoutede bøger om boligindretning, hygge og livsstil. Den vil få ben at gå på overalt.

Forfatteren har butikken Honning og Flora ved Egholm Slot, hvorfra hun sælger fund fra europæiske loppemarkeder. I 2011 udgav hun sin første bog om bolig- og haveindretning med gamle ting, og hendes nye bog er opbygget på samme inspirerende måde. Den er et stemningsfuldt miks af boligindretning med ting fra især Frankrig og Italien, som bliver brugt på den lyse skandinaviske måde. Der er flotte solbeskinnede fotografier, og også venindernes dejlige hjem og haver bliver besøgt. Mellem alle prismerne, zinkbaljerne og fotogene børn er der enkelte opskrifter på små dejlige retter, ligesom der er plads til ideer til påske og jul. Bogen er en blandet og charmerende landhandel, som der er masser af mulighed for at lade sig inspirere af, mens man bladrer den igennem.

Der er en del lignende inspirerende og hyggelige livsstils-, bolig- og haveindretningsbøger på bibliotekerne, og de samler ikke støv på hylderne. Denne er udmærket og adskiller sig ikke væsentligt fra de øvrige.

Stemningsfuld og hyggelig bladre-inspirations-feelgood bog om nutidig skandinavisk boligindretning med fund fra europæiske loppemarkeder. Der er også lidt om haver, familieliv og enkelte madopskrifter. Charmerende og flot layout bog, der ikke kun vil gøre sig som coffee table book overalt - den vil også blive brugt og ideer kopieret.