Bøger / faglitteratur / opskrifter

Livsstilsmysteriet : vink farvel til slankehelvedet


Beskrivelse


Livsstilsstrategi, der indeholder inspiration og redskaber til flg.: mad-uge og kostplan, 50 opskrifter, anti-inflammatorisk guide, tips og tricks, stabilt blodsukker, garanteret vægttab og flad mave.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. maj 2018

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 14. maj 2018

Farvel til slankekure. Bog der viser hvordan man kan holde vægten. For dem der går op i sundhed og livsstil.

Bogen starter med et afsnit om hvad de forskellige kapitler handler om. Kapitel 1 handler om slankeskurke eller faldgruber. I 2 kapitel gennemgås, hvordan ens værdier i livet spiller en rolle i forhold til livsstil og i kapitel 3 stilles spørgsmål ved hvad et sundt liv egentlig er. De følgende kapitler handler om vanernes magt og hvordan de kan brydes, samt 14 trin til hvordan man når sine mål. I kapitel 6 fortælles om hvordan en livsstilsdagbog kan være gavnlig. Kapitel 7, 8 og 9 handler om sukker, indkøbskurven, samt tips og tricks. Kapitel 10+11 er dedikerede til søvns vigtighed og stress. Kapitel 12 handler om hvor meget vi påvirkes af omverdenen. I kapitel 13 gives der et bud på, hvad kærlig mad er og i sidste kapitel, ses på spisevaner og der kommer et forslag til måltider over en uge, efterfulgt af 50 opskrifter. Der er også to kostplaner til at kickstarte vægttabet med.

En rigtig fin bog, der er nem at overskue. Kapitlerne er korte og med mange billeder og illustrationer. Bogens indledende afsnit, hvor kapitlerne forklares fungerer super godt. Opskrifterne er letforståelige og ingredienserne kan skaffes i velassorteret supermarkeder, og billederne dertil er indbydende.

Andre bøger der også lægger vægt på livsstil fremfor slankekur er Spis dig rask21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost og 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kostAndre bøger der også lægger vægt på livsstil fremfor slankekur er Spis dig rask og .