Bøger / skønlitteratur / noveller

Må jeg komme med dig hjem : noveller


Beskrivelse


Noveller om hverdagslivet store følelser og forandringer.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Camilla Sejerøe

d. 2. jan. 2020

Korte, vedkommende noveller, der sætter livet i perspektiv. Til unge og ældre novellelæsere. Også egnet til brug på ungdomsuddannelserne.

Hverdagen og dens mange vinkler er omdrejningspunktet i denne novellesamling. I ni noveller tager forfatteren fx fat i forældrerollen, kærligheden og skilsmissen. Vi ser ind i menneskers sind og forstår. Marie Aubert har tidligere udgivet Voksne mennesker, der bl.a. handler om søskendejalousi.

En bog med noget på hjerte. Det er en stille, inderlig stemme, der taler her. Novellerne er nemme at læse, og sætter menneskelivet i perspektiv. Sproget er enkelt, og der er et tydeligt nordisk præg. Når litteraturen er bedst, kan den være både et vindue og et spejl - denne formår at være begge dele.

Thomas Korsgaard har oversat, og han er også den, der først falder mig ind at sammenligne med. Hans Tyverier bevæger sig indenfor samme område, selvom de er mere krasse.


litteratursiden.dk

d. 29. jan. 2020

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 29. jan. 2020

Hvis du kun skal læse én novellesamling i 2020, så lad det være denne samling af enkle og rammende fortællinger. 'Må jeg komme med dig hjem' består af ni noveller, der hver har mindst én menneskelig ...


Politiken

d. 6. juni 2020

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 6. juni 2020


Kristeligt dagblad

d. 18. feb. 2020

af

af

Anna Møller (f. 1984)

d. 18. feb. 2020


Weekendavisen

d. 24. jan. 2020

af

af

Linea Maja Ernst

d. 24. jan. 2020