Bøger / faglitteratur / opskrifter

Majas kager


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Kager, tærter, kiks, og småkager i alle størrelser og former inddelt i kategorierne enkel, smørsprød, fnuglet, unik og petit.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 26. sep. 2017

I disse bagedyst-tider er der mange, der kaster sig ud i bagning, og med denne bog ved hånden vil man have alle muligheder for at få mange wauw-oplevelser - både visuelt og smagsmæssigt - især hvis man allerede har en vis erfaring med kagekreationer.

Kager, tærter, kiks, og småkager i alle størrelser og former inddelt i kategorierne enkel, smørsprød, fnuglet, unik og petit fylder denne bagebog. Opskrifterne på fx hasselnøddekage, chokoladetærte, citronmåne og karamelcookies er helt traditionelt opbygget med ingredienser og instruktioner ledsaget af forslag til pynt samt tips og tricks foruden farvefotos. Maja Vase er madblogger og har tidligere udgivet 3 kogebøger, hvor Majas desserter, 2016, er den seneste, og hun er at finde på diverse sociale medier fx på instagram, hvor hun har 227.000 følgere.

En flot og lækker bagebog, som udfordrer de bagelystne til at kreere smukke og lækre kager lidt udover det almindelige, og det går jo heldigvis ikke udover smagen, hvis kreationerne ikke helt lever op til bogens smukke fotos.

Mette Blomsterberg er nok Danmarks ukronede kagedronning og har udgivet en række bagebøger senest Blomsterbergs bedste. Bagebøger som Kagekarma og Eventyrlige kager fra La Glace frit efter H.C. Andersen giver også udfordringer til de bagelystneBlomsterbergs bedste170 af Mettes bedste opskrifter samlet i én bogKagekarmaEventyrlige kager fra La Glace frit efter H.C. AndersenMette Blomsterberg er nok Danmarks ukronede kagedronning og har udgivet en række bagebøger senest Blomsterbergs bedste. Bagebøger som og Eventyrlige kager fra La Glace frit efter H.C. Andersen giver også udfordringer til de bagelystneMette Blomsterberg er nok Danmarks ukronede kagedronning og har udgivet en række bagebøger senest Blomsterbergs bedste. Bagebøger som Kagekarma og giver også udfordringer til de bagelystne.