Bøger / faglitteratur / erindringer

Min historie


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Den tidligere førstedame Michelle Obamas (f. 1964) erindringer om ægteskabet med Barak Obama, hvor hun kæmper for at skabe balance mellem sit arbejde, familien og sin mands hurtigtvoksende politiske karriere, og om livet i Det Hvide Hus.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2018

af

af

Louise Urban Andersen

d. 15. nov. 2018

USA's tidligere førstedame, den ikoniske Michelle Obama, giver et ærligt indblik i sit liv. Bogen kan læses af alle med interesse i amerikansk politik og personalhistorie.

Michelle Obama fortæller om sin vej til at blive førstedame i USA. Hun voksede op i et typisk middelklassekvarter med sine forældre, og som ung uddannede hun sig til advokat i et miljø, hvor de sorte var en minoritet. Bogen beretter om Michelles møde med Barack Obama, der ændrede hendes syn på verden og viste hende, hvordan hun skulle bruge sine kræfter. Hun ønskede ikke at blive en frontfigur i amerikansk politik, men voksede med opgaven og kom til sidst til at holde af det. Hun fortæller om sine drømme som barn og om at justere dem hen ad vejen, for derefter at blive kastet ud i noget, hun slet ikke havde forestillet sig. Livet med familien i Det Hvide Hus beskrives, og hun fortæller om, hvordan det er at være verdens mest magtfulde kvinde.

En dejligt ærlig beretning om den sympatiske Michelle Obama, der beskriver gode og dårlige sider ved livet som præsidentfrue. Hun giver indtryk af at prise sig lykkelig over at have fået muligheden for at kunne påvirke verden til mere ligestilling for både sorte og kvinder. En fin beretning om et menneske, der, trods høj status, formår at bevare begge ben på jorden og elske sine rødder.

Tidligere er der udgivet to biografier om Michelle: Michelle ObamaMichelle Obama - håbets førstedame og - håbets førstedameTidligere er der udgivet to biografier om Michelle: Michelle Obama og .


litteratursiden.dk

d. 7. dec. 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 7. dec. 2018

Michelle Obama fortæller om sin opvækst i Chicagos South Side, mødet med Barack Obama og livet som præsidentfrue i Det Hvide Hus i en stærk og ærlig selvbiografi. Det lå bestemt ikke i kortene, at Mi...


Berlingske tidende

d. 14. nov. 2018

af

af

Anne Sophia Hermansen

d. 14. nov. 2018


Jyllands-posten

d. 24. dec. 2018

af

af

Jette Elbæk Maressa

d. 24. dec. 2018