Bøger / faglitteratur

Min hund er min guru : lær af din hund, og få et lykkeligt liv!


Beskrivelse


Med hunden som læremester kan vi frigøre os fra negative tanker og handlemønstre i livet! 11 enkle grundregler til hvordan man med hunden som inspiration - kan finde vej til et lykkeligere liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2017

af

af

Christina Andersen

d. 12. okt. 2017

Vi kan lære meget om lykke ved at betragte og adoptere hundens umiddelbare tilgang til verden. En selvhjælpsguide til hundeejere og andre med hang til hund.

Giles Moutounet er ikke specielt glad for hunde, men han lader sig overtale af sin familie. Han har læst en masse selvhjælpsbøger, men det hele falder på plads, da det går op for ham, at han aldrig har set et væsen så grundlykkeligt som familiens hund Skottï. På baggrund af hvad GM opdager ved at iagttage sin hund, skriver han 11 enkle råd til et lykkeligere liv med hunden som guru. De elleve råd omhandler bl.a. at leve i nuet, praktisere taknemmelighed, have tillid og stole på sin intuition. Plus den regel der slet ikke er lige så nem for mennesker som for hunde: at elske betingelsesløst.

Letlæst selvhjælpsbog. De elleve råd er helt klassiske råd inden for selvhjælpsgenren, men indgangsvinklen med hunden som guru er speciel. Der henvises til kendte forfattere inden for genren: Wayne W. Dyer og Eckhart Tolle. GM citerer også fra Biblen, Det Nye Testamente og Koranen, hvilket er lidt usædvanligt i en dansk sammenhæng.

Eckhart Tolle har skrevet klassikeren Nuets kraftLev i nuets kraftDen lille bog om lykke. Efterfølgeren Lev i nuets kraft indeholder også meditationer og øvelser. Den lille bog om lykke er letlæst og giver værktøjer til at arbejde med sig selv og være i nuetEckhart Tolle har skrevet klassikeren Nuets kraft. Efterfølgeren indeholder også meditationer og øvelser. Den lille bog om lykke er letlæst og giver værktøjer til at arbejde med sig selv og være i nuetEckhart Tolle har skrevet klassikeren Nuets kraft. Efterfølgeren Lev i nuets kraft indeholder også meditationer og øvelser. er letlæst og giver værktøjer til at arbejde med sig selv og være i nuet.