Bøger / skønlitteratur / roman

Mios blues


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Martin Brenners liv er ved at falde fra hinanden; Han er overvåget af politiet mistænkt for mord, hans efterforskningsresultater er lig nul og nogen i hans nærmeste omgangskreds er ude på at ødelægge ham. Tiden går og udsigten til at opklare sagen og redde sig selv synes nærmest umulig.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 15. jan. 2016

Martin Brenners liv er ved at falde fra hinanden; Han er overvåget af politiet mistænkt for mord, hans efterforskningsresultater er nærmest ikke eksisterende og nogen i hans nærmeste omgangskreds er ude på at ødelægge ham. Tiden går og udsigten til at opklare sagen og redde sig selv synes uopnåelig. For alle krimilæsere.

Anden del af krimiserien om advokaten Martin Benner fortsætter hvor Lotus blues sluttede. Martin og hans kollega og næsten-kæreste Lucy har fået til opgave at finde en forsvunden lille dreng. Mio forsvandt fra sin børnehave den eftermiddag hans mor begik selvmord. Martin har ikke tidligere skænket barnet mange tanker, selvom han har efterforsket moderens død. Nu trues hans egen familie imidlertid på livet og Martin selv er hovedmistænkt for to drab med tilknytning til drengens forsvinden. Drengens far vil have ham tilbage, koste hvad det vil.

Velskrevet og spændende krimi, med masser af dramatik og mord, der nok skal tilfredse de umættelige læsere. På trods af et kort resumé kan bogen ikke læses selvstændigt, men mere som en anden halvdel af første bind.

Kristina Ohlsson har tidligere skrevet 5 bind om Fredrika Bergman sidst DavidsstjernerVip-rummet. Minder på flere måder om Lapidus serie med Teddy og Emilie, hvor Vip-rummet er første bindKristina Ohlsson har tidligere skrevet 5 bind om Fredrika Bergman sidst Davidsstjerner. Minder på flere måder om Lapidus serie med Teddy og Emilie, hvor er første bind.


litteratursiden.dk

d. 18. feb. 2016

af

af

Rikke Bødker

d. 18. feb. 2016

Endelig kom ’Mios blues’, fortsættelsen til ’Lotus blues’. Den er om muligt mere hæsblæsende og spændende end forgængeren. Martin Renner kommer endnu længere ud og presses til kanten. Martin Benner fo...


Jyllands-posten

d. 6. feb. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 6. feb. 2016


Berlingske tidende

d. 19. feb. 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 19. feb. 2016