Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mørkets forklædning


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Det er 3 år siden at Sophie, Johanne, Peter og Sebastian sidst brugte deres evner. Da de begynder at mødes i deres lokale kirke, hvor der er onde kræfter på spil, bryder deres evner frem igen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. dec. 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 14. dec. 2015

Kristen ungdomsbog om 4 unge, der går forrest i kampen mellem lys og mørke, da den lokale præst viser sig at være inficeret med onde kræfter. 2. del af serie for både unge og voksne, der kan lide at læse spændende og eventyrlige fortællinger med et kristent budskab.

Der er gået 3 år siden Sophie, Johanne, Peter og Sebastian sidst brugte deres evner i kampen mod det onde. Nu er gruppen spredt for alle vinde, men kaldes sammen da de opdager, at der er mørke kræfter på spil i den lokale kirke. Hr. sognepræst Mikkelsen holder både menigheden og sin familie i et jerngreb af frygt og psykisk terror. Sønnen Jens-Henrik må stiltiende opleve sin mors ydmygelser og tør ikke selv afsløre, at han ind i mellem får et syn, der viser ham et glimt af fremtiden. Da de fire unge venner begynder at mødes i kirken bryder deres evner frem igen og de danner fælles front mod det mørke, som har inficeret sognepræsten.

Spændende fortælling med moralen, at kristendom ikke er fordømmende og at hver enkelt må mærke, hvad der er rigtigt for dem. Der er fokus på det kristne budskab og moralen fremfor dybden i historien. 2. del af serie, men nye læsere kan sagtens starte her.

Spændings og drama-elementerne fungerer lidt bedre i denne bog end i seriens første del EvnenEt guddommeligt eksperiment. Serien kan sammenlignes med den amerikanske Et guddommeligt eksperimentSpændings og drama-elementerne fungerer lidt bedre i denne bog end i seriens første del Evnen. Serien kan sammenlignes med den amerikanske .Informationer og udgaver