Bøger / skønlitteratur / roman

Mord i mosen : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi, hvor kommissær Martin Bjergmark præsenteres for en død pige i Utterslev Mose. Hun er af tyrkisk herkomst, og snart findes hendes veninde også myrdet. Bjergmarks privatliv inddrages på ubehagelig vis, og pludselig er en seriemorder måske på spil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2008

af

af

Sanne Caft

d. 19. sep. 2008

Ny krimi fra danske Bente Nimb, der skriver romaner, der udspiller sig i Danmark og følger kommisær Martin Bjergmark i opklaringen af sager om myrdede personer.

Sprogligt lige ud af landevejen og med et plot, der slår et par gode sving, inden løsningen findes. Bente Nimbs romaner minder om romanerne med Anna Pihl af Dorte Roholte med deres fokus på en gruppe kriminalfolk og betjente, der løser sager, samtidig med at man følger dele af deres privatliv og private problemer. Alt i en dansk nutid. Kort roman, der også kan bruges til læsere, der står af på lange murstensromaner med indviklede plot. Forsidens tegning af et kvindelig og en tydelig titel slår genre og fokus fast.

4. bind i serien om kommisær Martin Bjergmark. Sagerne strækker sig fra mordet på en indvandrer i Mord i julen, 2004, på en vagabond i Mord på kræmmermarkedet, 2005 og Mord i Frihavnen, 2007.

Krimi, der udspiller sig i København, og blander kriminalfolkenes privatliv med opklaringen af en sag med en død kvinde, der findes i Utterslev Mose. Inden opklaringen er yderligere personer døde. Skrevet i nutidssprog med megen dialog gør det kriminalromanen til en hurtig læseoplevelse. Perfekt til læsere af lette kriminalromaner uden for megen dystopi eller gruppe 34.33.