Bøger / skønlitteratur / roman

Mordoffer


Beskrivelse


Krimi. Da Tanya Kaitlin modtager et videoopkald fra sin bedste veninde ændres begges liv for evigt. Hvis ikke Tanya svarer rigtig på to spørgsmål bliver veninden dræbt og Tanya skal se på. Hunter og Garcia jagter denne gang en morder som torturer sine ofre, og får pårørende til at se på.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 16. feb. 2017

Ottende bog i serien om Hunter og Garcia, der endnu engang jager en bestialsk seriemorder. For læsere med hang til bloddryppende og nervepirrende amerikansk krimi.

En aften modtager Tanye Kaitlin et videoopkald fra sin bedste veninde, Karen Ward. Da Tanya besvarer opkaldet, begynder mareridtet. Karen er kneblet og bundet til en stol i sin egen stue og en dæmonisk stemme fortæller Tanye, at hun kan redde Karens liv, hvis bare hun svarer rigtig på to simple spørgsmål. Hunter og Garcia, som arbejder for LAPD's specialafdeling for særligt voldelige forbrydelser sætter jagten ind på en morder, der ubemærket finder sine ofre på de sociale medier og sender dem anonyme trusselsbreve, inden han til sidst slår til. Chris Carter har arbejdet som kriminalpsykolog og rockmusiker inden forfatterkarrieren begyndte.

Chris Carter er efterhånden en etableret krimiforfatter og bruger den samme skabelon i alle sine krimier. Bestialske mord, pageturner-effekt og udelukkende fokus på opklaring. Bøgerne kan sagtens læses uafhængigt af hinanden, da man ikke følger hovedpersonerne som privatpersoner. "Mordoffer" er på niveau med hans andre bøger. Man er underholdt fra side 1 og forløsningen, i form af morderens identitet, kommer først til allersidst.

Cody Mcfadyen skriver på samme måde uhyggeligt spændende og blodige krimier og kan sagtens anbefales, hvis man har læst alt af Chris Carter.


litteratursiden.dk

d. 19. feb. 2018

af

af

Helle Post

d. 19. feb. 2018

Telefonen ringer med døden i den anden ende. En hårrejsende og voldsom sag udfoldes i denne grusomt gode krimi. En sen aften modtager Tanya Kaitlin et videoopkald fra sin bedste veninde. Billedet er ...