Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Når drømme bliver til virkelighed


Beskrivelse


Oscar, Joey, William og Noah udgør tilsammen drengebandet EUROAR. De arbejder hårdt på at få udgivet deres første single og komme ud og optræde. Samtidig har de hver især deres udfordringer, som ind imellem fjerner fokus fra musikken.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2018

af

af

Marion Tirsgaard

d. 4. dec. 2018

Boybandet EUROAR står foran deres gennembrud, men pladeselskabet er i krise, og presset på de 4 drenge stiger. 2. bog i serien om det danske boyband. Til unge fra 14 år.

Magic Music er i økonomiske problemer, og den nye kvinde bag roret på pladeselskabet er benhård. Hun kræver, at drengene i bandet får sig et job samtidig med, at de får indspillet sange, så de kan udgive deres første single. Drengene kæmper med job, sygdom, kærlighed og andre udfordringer i deres privatliv, mens deres karriere tager fart. Bogen har QR koder til 6 sange og er skrevet af Martin Nordkvist, der selv har en fortid som medlem af boybandet Fortyfive Degrees.

Man får et spændende og troværdigt indblik i musikbranchen, og hvordan det er at leve som popstjerne med alle de fordele og ulemper, der følger med. De skiftende synsvinkler giver et godt indblik i de enkelte drenges oplevelser, problemer og tanker, men der mangler en stigende spændingskurve, og bogen fremstår som helhed lidt monoton og ensformig. Serien skal læses i rækkefølge.

Bogen er en tilrettet udgave af den tidligere udgave Når drømme bliver til virkelighedThe Killing LiesDet første slag, der havde en del layoutmæssige fejl. Af andre bøger om livet i musikbranchen er fx The Killing Lies, som er 1. bog i serien "Kys, sved og rock'n'roll" og serien "Rock War", hvor Det første slag er 1. bindBogen er en tilrettet udgave af den tidligere udgave Når drømme bliver til virkelighed, der havde en del layoutmæssige fejl. Af andre bøger om livet i musikbranchen er fx , som er 1. bog i serien "Kys, sved og rock'n'roll" og serien "Rock War", hvor Det første slag er 1. bindBogen er en tilrettet udgave af den tidligere udgave Når drømme bliver til virkelighed, der havde en del layoutmæssige fejl. Af andre bøger om livet i musikbranchen er fx The Killing Lies, som er 1. bog i serien "Kys, sved og rock'n'roll" og serien "Rock War", hvor er 1. bind.


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2018

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 8. maj 2018

Her kommer 2. del af serien om drengebandet EUROAR (you roar). De fire drenge i bandet arbejder hårdt for at få deres første numre indspillet og komme ud og optræde. Fra 14 år.

Oscar, Joey, William og Noah arbejder alle hårdt for at deres drøm om at komme ud og optræde med deres musik bliver til virkelighed. Pladeselskabet, de har skrevet kontrakt med, er dog i vanskeligheder, og presset på drengene stiger. Samtidig har de hver især deres personlige udfordringer at slås med. Bøgerne er skrevet af Martin J. Nordkvist, som selv har spillet i et boyband, og ligesom i første bind indgår der 6 originale sange som kan høres via qr-koder.

Drengenes historie er spændende, og man får et godt indblik i en barsk og til tider kynisk branche. Desværre skæmmes bogen af rigtig mange fejl. Der er fx byttet rundt på flere afsnit, hvilket er meget forstyrrende for læsningen og forståelsen af historien.

Robert Muchamore har skrevet serien "Rock War" om et engelsk band. 1. del hedder Det første slag. Den giver et rigtig godt indblik i op- og nedture i musikbranchen.