Bøger / skønlitteratur / roman

Nulpunkt


Beskrivelse


Krimi. En tidligere professionel sportsstjerne meldes savnet samtidig med at flere andre kendte findes myrdet. Politimanden Blix bliver sat på sagen, imens journalisten Emma Ramm skaffer informationer til den gode historie.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 24. aug. 2018

En tidligere professionel sportsstjerne meldes savnet samtidig med at flere andre kendte findes myrdet. Politimanden Blix bliver sat på sagen, imens journalisten Emma Ramm skaffer informationer til den gode historie. For læsere af krimier med masser af spænding og uden blodige beskrivelser.

Politikommissær Blix efterforsker forsvindingen af sportstjernen Nordstrøm, som skulle have deltaget i morgentv. Journalisten Emma Ramm var den første på pletten og da Blix føler, han skylder hende noget, lækker han nyttige informationer. Flere kendisser findes dræbt og det går snart op for dem, at der er en nedtælling i gang. Ofrene kan tilknyttes et tal på én eller anden måde og da Nordstrøm netop havde udgivet bogen "Evig etter", så bliver det et kapløb med tiden. Det er Horst og Engers første bog om Blix og Ramm i hovedrollerne.

Velskrevet norsk krimi, hvor siderne vender sig selv. Plottet er godt tænkt og der er masser af underholdning undervejs.

Solid krimi, der placerer sig i feltet med Håkon Nesser og Karin Fossum; dog ikke helt af samme kaliber som Jo Nesbø og Arne Dahl.


Jyllands-posten

d. 28. okt. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 28. okt. 2018


Weekendavisen

d. 21. sep. 2018

af

af

Bo Bjørnvig

d. 21. sep. 2018