Bøger / faglitteratur

Om strategi : de ti vigtigste Harvard business review-artikler


Beskrivelse


Harvard Business Review udkommer ti gange årligt med artikler om blandt andet ledelse, organisation og strategi fra førende forskere og ledelsesguruer og har gjort det siden 1922. Fra denne enorme vidensbank har vi udvalgt de ti vigtigste artikler om strategi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. mar. 2017

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 29. mar. 2017

Artikelsamlinger med udvalgte artikler fra det estimerede tidsskrift for ledere "Harvard Business Review". Emnerne er "lederskab" og "strategi". Bidragydere er fx John. P. Kotter, Daniel Goleman og Michael. E. Porter. For ledere og andre som interesserer sig for lederskab. Til opgaver på videregående uddannelser.

To samlinger af artikler. Begge med undertitlen: "De 10 vigtigste Harvard Business Review-artikler". I første bog er samlet 10 udvalgte artikler om "Lederskab". Her skriver Peter F. Druckker under overskriften: "Den effektive leder", Robert Goffee og Gareth Joneth spørger: "Hvorfor skulle nogen lade sig lede af dig? og Jim Collins skriver om: "Niveau 5-lederskab". Anden bog samler på samme måde 10 artikler om "Strategi". Her spørger Michael E. Porter: "Hvad er strategi?", W. Chan Kim og Reneé Mauborgne skriver om "Blue Ocean Strategy", Orit Gadiesh og James L. Gilbert opfordrer: "Omsæt strategien fra lederkontoret til frontlinjeaktiviteter". Samlingerne starter begge med en fyldig introduktion til det emne de følgende 10 artikler dækker. En anden bog fra samme serie er Om selvledelse.

Interessante bøger om lederskab og strategi med bud fra amerikanske topforskere indenfor lederskab.

En samling om lederskab fra en af den førende stemmer indenfor ledelse i Danmark er fx Hildebrandt om ledelseHemmeligheden bag Harvard. Om Harvards lederuddannelse Hemmeligheden bag HarvardEn samling om lederskab fra en af den førende stemmer indenfor ledelse i Danmark er fx Hildebrandt om ledelse. Om Harvards lederuddannelse .