Bøger / skønlitteratur / roman

Ondskabens høst


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Cormoran Strike, og hans assistent Robin Ellacott modtager et afhugget kvindeben med posten. Benet er adresseret til Robin og Strike får straks en mistanke om at én af hans gamle fjender ønsker at skade ham ved at terrorisere dem begge.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 4. feb. 2016

Cormoran Strike og Robin Ellacott skal finde en kvindemishandler og morder, der på en eller anden måde har tilknytning til Strikes fortid. Men tiden er ved at løbe ud, for morderen har udset sig Robin som sit næste offer. For alle krimilæsere.

Tredje selvstændige fortælling om den charmerende privatdetektiv Cormoran Strike og hans assistent og sekretær, Robin Ellacott, begynder, da Robin modtager et afhugget kvindeben med posten. Benet er adresseret til Robin. Strike får straks mistanke om at én af hans gamle fjender ønsker at skade ham ved at terrorisere dem begge. Problemet er at Strike har en del uvenskaber bag sig, så muligheden for at finde den afstumpede morder, inden han slår til igen, er nærmest ikke eksisterende.

Rowling skriver humoristisk, med et spændende og intelligent plot. Gode miljøbeskrivelser og et troværdigt persongalleri, gør denne krimi til en veloplagt læseoplevelse, der på trods af det brutale tema ikke bliver unødigt blodig, selvom dette bind er mørkere end de foregående. Bogen formår at bibeholde en form for engelsk detektivatmosfære, med fokus på oplaringsarbejdet og personernes privatliv - og så er der selvfølgelig altid plads til a nice cup of tea.

En anden klassisk engelsk detektiv; Hercule Poirot, optræder også i en ny udgave i Monogram mordeneSyv små soldater. Læserne vil også glæde sig over Parsons Syv små soldaterEn anden klassisk engelsk detektiv; Hercule Poirot, optræder også i en ny udgave i Monogram mordene. Læserne vil også glæde sig over Parsons .


litteratursiden.dk

d. 22. feb. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 22. feb. 2016

Robert Galbraith aka J. K. Rowling er tilbage med endnu et forrygende mysterium. En rendyrket sproglig nydelse med et sindsoprivende plot som uden tvivl kommer til at forstyrre nattesøvnen. ’Ondskaben...


Berlingske tidende

d. 12. feb. 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 12. feb. 2016


Politiken

d. 12. feb. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 12. feb. 2016


Jyllands-posten

d. 16. feb. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 16. feb. 2016