Bøger / faglitteratur

Oplev det gode liv nu!


Beskrivelse


Om hvordan man kan bruge bekræftelser i sit liv til større selvværd, bedre helbred, tilfredshed med arbejdet, økonomisk overskud. Med øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2011

af

af

Mette Fersum

d. 1. feb. 2011

Bogen henvender sig til alle, der ønsker sig større selvværd, bedre helbred, tilfredshed og økonomisk overskud skriver Louise Hay i forordet. Dette gøres gennem positive bekræftelser. Jeg tror, den vil blive efterspurgt i bibliotekerne, sandsynligvis fordi forfatteren er kendt med sine bestsellere om bekræftelser.

De fleste kender sikkert eller har hørt om Louise Hays mange bøger bl.a. Helbred dit liv og Jeg kan!. I denne lille bog har hun skrevet en inspirerende og let tilgængelig bog om værdien af bekræftelser, og hvordan man kan lære at bruge dem i sit liv. I bogen gennemgår hun, hvordan man kan lave bekræftelser (dvs. tage ansvar for) et godt helbred, frygt, kritisk tankegang, afhængighed, tilgivelse, penge, kærlighed og velstand, venner og det at blive ældre. I disse kapitler gennemgår hun eksempler, der viser hvordan man kan skabe positive bekræftelser til eget brug. Det er en bog fyldt med positive bekræftelser, og vejledning i, hvordan man skal gøre. Der følger en cd med, hvor L.H. taler på engelsk om bekræftelser. Cd'en er meget behagelig at lytte til. Læs mere på www.louisehay.com.

Stilen lægger sig op af trenden positiv psykologi med bl.a. Positivitet : kilder til vækst i livet, 2010. Et vigtigt fokus i denne tankegang er netop positive tanker og bekræftelser.

En fin lille bog med bekræftelser af en kendt forfatter.