Bøger / faglitteratur / roman

Opskriften på lykke


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om at tage ansvaret for sit eget liv og selv skabe sine succeser og derigennem blive lykkeligere og få drømme til at gå i opfyldelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juni 2012

af

af

Alma Lind Jensen

d. 19. juni 2012

Selvhjælpsbog til opnåelse af lykke og succes, når krisen kradser.

Forfatteren har på egen krop og sjæl oplevet en dyb krise, som alligevel formåede hende til at sadle om i livet og uddanne sig til psykoterapeut. Bogen giver med forskellige indgangsvinkler opskriften på, hvordan man kan tage ansvaret for sin egen lykke ved at være målrettet, ændre negative tankemønstre, påvirke egen psyke, gøre det ubevidste bevidst, påvirke kroppen, styrke relationerne, opnå større nærvær mv. Motivationen er et vigtigt redskab i processen. Bogen er klar og fyndig. Forfatteren henter sin inspiration hos andre kendte selvhjælpsformidlere som Susanna Ehdin, Debbie Ford og Bobby Zachariae. Bogen rummer en del skemaer til udfyldelse.

Der findes mange lignende titler med lykkekoncepter, positiv psykologi og påvirkning af egen tankegang senest Du bliver hvad du tænker : mentaltræning - fjern hjernens spændetrøje, 2012. Nærværende rager på ingen måde op blandt de øvrige.

En ganske fornuftig selvhjælpsbog, som dog ikke rummer nytænkning indenfor genren. Til gengæld er den let tilgængelig, kort og præcis, så den vil tiltale lånere, som ikke orker for megen tekst.