Bøger / faglitteratur / opskrifter

Politikens bog om kryddersnaps


Beskrivelse


Opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse, baseret på planter, frugter, rødder, krydderier og bær man selv kan indsamle i naturen. Med skema over sæsoner og indsamlingssteder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. feb. 2019

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 22. feb. 2019

Kryddersnapsfremstilling til nybegynderen, entusiasten og den nysgerrige. Her får du alle de klassiske opskrifter, samt en række nye, der trækker på de seneste trends inden for spiritusfremstilling.

Bogen har opskrifter på en lang række af klassiske kryddersnapse, baseret på planter, blomster, frugter, rødder, krydderier og bær man selv kan indsamle i naturen. Til det formål er bogen udstyret med et skema over sæsoner og indsamlingssteder, samt et kapitel over giftige planter man skal vare sig for, da de til forveksling ligner en række andre brugbare planter.

Der er virkelig sket meget for egenproduktionen af spiritus i Danmark de seneste år. Det afspejler bogen med næsten 30 nye opskrifter med alt fra gran, hassel, hybel, klitrose, kvan, fennikel, kantarel, citrusskaller, blommer, morbær m.m., der er kommet til siden sidste udgave. Et helt nyt tilføjet kapitel om gin, tonics, glögg og topf afspejler de nyeste trends. En flot bog der rummer det hele.

I forhold til tidligere udgaver er bogens billedside, opsætning og opskrifter uændrede, dog er der kommet en hel del flere opskrifter til. Bogen udmærker sig ved at have sæsonskema og oversigt over indsamlingssteder, ellers er den sammenlignelig med fx KryddersnapsSnapsBogen om snapsBrændevin på vilde bær og urterKryddersnaps, Snaps, Bogen om snaps, Brændevin på vilde bær og urter og I forhold til tidligere udgaver er bogens billedside, opsætning og opskrifter uændrede, dog er der kommet en hel del flere opskrifter til. Bogen udmærker sig ved at have sæsonskema og oversigt over indsamlingssteder, ellers er den sammenlignelig med fx Kryddersnaps, , Bogen om snaps, Brændevin på vilde bær og urter og KryddersnapsI forhold til tidligere udgaver er bogens billedside, opsætning og opskrifter uændrede, dog er der kommet en hel del flere opskrifter til. Bogen udmærker sig ved at have sæsonskema og oversigt over indsamlingssteder, ellers er den sammenlignelig med fx Kryddersnaps, Snaps, , Brændevin på vilde bær og urter og KryddersnapsI forhold til tidligere udgaver er bogens billedside, opsætning og opskrifter uændrede, dog er der kommet en hel del flere opskrifter til. Bogen udmærker sig ved at have sæsonskema og oversigt over indsamlingssteder, ellers er den sammenlignelig med fx Kryddersnaps, Snaps, Bogen om snaps, og KryddersnapsI forhold til tidligere udgaver er bogens billedside, opsætning og opskrifter uændrede, dog er der kommet en hel del flere opskrifter til. Bogen udmærker sig ved at have sæsonskema og oversigt over indsamlingssteder, ellers er den sammenlignelig med fx , Snaps, Bogen om snaps, Brændevin på vilde bær og urter og .