Bøger / faglitteratur til børn

Pomponjul : kranse, guirlander, engle og andre julede projekter med garn


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 17. okt. 2017

Pomponbog med juletema for kreative juleglade børn (med lidt hjælp) og voksne, der gerne vil lave pomponer i juleudgaver.

Bogen indeholder pomponer i mange forskellige juleudgaver. Først beskrives den grundlæggende pomponteknik, derefter den runde pompon og den trimmede pompon. Der er også et kapitel om oppyntning og et med hjemmelavede julegaver. Bagest et alfabetisk register. Opskrifterne har tidsangivelse og sværhedsgrad, et billede af den rigtige pompon-størrelse samt billeder og beskrivelse af materialer. Selve udførelsen er nummeropdelt - og for nogle af vejledningerne opdelt efter fx hoved og krop (eller hvad pomponen nu skal forestille). Der er fx en opskrift på, hvordan man laver mange pomponer på en gang. Der er fotos af de færdige resultater, ofte sat ind i den sammenhæng de skal bruges i (til gaver eller andet) eller for at illustrere temaet (i sneen, på træet osv.). Mie Hørlyck Mogensen er kunstner og uddannet fra San Francisco Art Institute. Se mere på www.okayyesfine.com og instagram med samme navn.

En inspirerende og kreativ bog i stil med forfatterens tidligere udgivelse om pomponer Pompombogen. Opskrifterne på pomponerne er lavet, så både børn og voksne kan være medPomponbogen.

Udover forfatterens tidligere Pompombogen findes der lidt om pomponer og jul i Sabines pomponerPomponbogenSabines pomponerUdover forfatterens tidligere Pompombogen findes der lidt om pomponer og jul i .