Bøger / faglitteratur / vejledninger

Nem og kreativ garnfarvning - i mikrobølgeovn


Beskrivelse


Ideer til hvordan man kan anvende mikroovnen til at farve et garn. En hurtigmetode som giver stor farve- og vaskeægthed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2018

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 25. okt. 2018

For kreative sjæle som gerne selv vil sætte præg på farverne af det garn de bruger.

Pernille Cordes præsenterer her tre nemme grundteknikker til at få flot farvet garn: farvebad, håndfarvning og farvning med farvepulver. Teknikkerne kan kombineres som du har lyst til. Som titlen antyder, bruger Pernille Cordes mikroovn til at indfarve garnet og hun bruger den meget miljøvenlige farve Acid Dyes. Bogen gennemgår de forberedelser man skal gøre sig inden man går i gang og derefter gennemgås teknikkerne. Bogen indeholder også opskrifter på anvendelse af farve, mængder samt metoder, hvis du ikke har lyst til at starte helt på bar bund med selv at blande farver. Opskrifterne er bl.a. på stribet garn, colourfaded, tone-i-tone og pastelfarvet. Bogen er illustreret med farvefotos. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Strik & strækDen store bog om tunesisk hækling og Den store bog om tunesisk hæklingPernille Cordes præsenterer her tre nemme grundteknikker til at få flot farvet garn: farvebad, håndfarvning og farvning med farvepulver. Teknikkerne kan kombineres som du har lyst til. Som titlen antyder, bruger Pernille Cordes mikroovn til at indfarve garnet og hun bruger den meget miljøvenlige farve Acid Dyes. Bogen gennemgår de forberedelser man skal gøre sig inden man går i gang og derefter gennemgås teknikkerne. Bogen indeholder også opskrifter på anvendelse af farve, mængder samt metoder, hvis du ikke har lyst til at starte helt på bar bund med selv at blande farver. Opskrifterne er bl.a. på stribet garn, colourfaded, tone-i-tone og pastelfarvet. Bogen er illustreret med farvefotos. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Strik & stræk og .

En flot og overskuelig bog fyldt med lækre farvefotos og trin for trin vejledninger. Bogen kan både anvendes hvis du selv vil eksperimentere med farveblandinger, men indeholder også opskrifter du kan følge, så du er sikker på resultatet.

PlantefarverEn farverig verden og En farverig verden beskæftiger sig også med garnfarvning, dog med brug af plantefarver, hvor den aktuelle bog benytter Acid DyesPlantefarver og beskæftiger sig også med garnfarvning, dog med brug af plantefarver, hvor den aktuelle bog benytter Acid Dyes.Informationer og udgaver