Bøger / faglitteratur

Positiv psykologi og styrketræning : skab trivsel, vækst og læring


Beskrivelse


Introduktion til positiv psykologi, herunder flow, positivitet og de 24 styrker, samt hvordan man man kan finde den enkeltes styrker og træne dem i pædagogisk praksis og undervisning.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2012

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 16. okt. 2012

Målgruppen for denne bog er lærere, lærerstuderende samt andre faggrupper, som arbejder med børn og interesserer sig for positiv psykologi. Bogen er en lettilgængelig værktøjskasse med gode redskaber til at arbejde med børnenes styrkesider og positive udvikling.

Bogen introducerer kort sin læser for den positive psykologi og de 24 styrker, som den arbejder ud fra. Dernæst gennemgås de enkelte styrker enkeltvis med ideer til styrketræning af selve styrken i pædagogisk praksis samt bekæmpelse af styrkens allergi. Målet med øvelserne er at skabe et optimalt læringsmiljø baseret på trivsel, vækst og læring for både den enkelte elev og for gruppen. Bogen er en meget positiv udgivelse fyldt med inspirerende ideer til positivt arbejde med eleverne.

Det vil være oplagt at supplere denne udgivelse med Positiv psykologi i skolen, 2011 samt andre udgivelser om positiv psykologi.

Positiv udgivelse med inspirerende ideer til pædagogisk arbejde med elevers trivsel, psykiske vækst og læring. Bogen er en god værktøjskasse for lærere til deres arbejde med elevernes menneskelige udvikling.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 16. nov. 2012

af

af

Hans Jørgen Kristensen

d. 16. nov. 2012


Specialpædagogik

Årg. 33, nr. 3 (2013)

af

af

Jørgen Christiansen

Årg. 33, nr. 3 (2013)