Bøger / faglitteratur til børn / idematerialer

Ramadan - eid decoration : glædelig eid : eid mubarak (flere sprog)


Beskrivelse


Ideer i forskellig sværhedgrad til pynt børn, unge og forældre kan lave i forbindelse med ramadanen og eid.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2018

af

af

Helle Laursen

d. 3. maj 2018

En bog fyldt med skabeloner til de kreative der vil lave papirklip og pynt til Eidfesten. Her kan både store og små være med. De 6-8-årige med en voksen på sidelinjen, og fra 9 år kan man selv klippe, lime og tegne Eid dekorationerne fra bogen.

Klippeklistrebog med ideer til pynt i forskellige sværhedsgrader. Bogen indledes med et kort forord, og en oversigt over hvilke redskaber du skal bruge for at lave dekorationerne. Skabeloner er tegnet med konturstreger og er suppleret med en QR-koder til filmklip med en visuel vejledning i hvordan dekorationerne samles. Der er ikke meget tekst i beskrivelserne som er på både dansk, engelsk og arabisk.

Dekorationerne er nemme at gå til, enkelt forklaret og der er hjælp at hente i de små videoklip, man kan se, hvis man bruger QR-koderne. Her er til mange timers hygge i familien, mens man klipper og klistre stjerneuroer, kamelkaravaner eller dekorerer Dua-hænder. Det er bare at finde saks, papir og farver frem og åbne op for kreativiteten.

Du finder mere Eidpynt i Eid-pyntAyses ramadan (Udgave med skabelonark) også af Laila Muhareb Udby. Vil du læse mere om selve Eidfesten, kan du læse Ayses ramadan Hvor pigen Ayses glæder sig til Eid, men op til festen får mange spørgsmål fra sine veninder Anne og LouiseDu finder mere Eidpynt i Eid-pynt (Udgave med skabelonark) også af Laila Muhareb Udby. Vil du læse mere om selve Eidfesten, kan du læse Hvor pigen Ayses glæder sig til Eid, men op til festen får mange spørgsmål fra sine veninder Anne og Louise.