Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ravnenes hvisken. Bog 1. Del 2 : Guders runer


Beskrivelse


Fantasy. Den 17-årige Anne får et drømmeagtigt syn, hvor hun oplever et gammelt bestialsk mord på en ung rødhåret pige, i hvis ryg morderen har skåret et runetegn. Snart florerer en serie af voldsomme mord på egnen. Alle ofrene er rødhårede piger, og på dem alle er det mystiske runetegn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2017

af

af

Vera Hollerup

d. 16. juni 2017

Her er andet bind i den utroligt spændende og velskrevne fantasyserie, "Ravnenes hvisken" for 14 år og opefter - serien vil også interessere voksne. En intelligent blanding af fantasy, action og nordisk mytologi.

Anne er i gudernes verden, Asgård. Hendes forsvundne beskytter, jætteulven Monster er vendt tilbage, dødeligt såret. Den fortæller hende, at hendes tvillingesøster, Serén er taget til fange af Ragnara og hendes folk. Monster dør til Annes store sorg, og hun bliver fortalt, at Serén er ført til Sverresborg. Et møde med den unge kommandant, Rorik, ændrer Annes skæbne, da han vil hjælpe hende med at finde søsteren. De begiver sig til Sverresborg, men ved ankomsten opdager de, at Serén ikke er i Sverresborg, men i Sént!.

Det er en utroligt velskrevet og fængende fortælling. Plottet udvikler og udvider sig hele tiden. Personkarakteristikkerne er meget fine og dybtgående, især Anne er et meget spændende og fængslende bekendtskab. Historien har alt: Drama, spænding; lidelse, passion, venskab og humor. En forrygende tour de force i spændingsfeltet mellem Asgård og Midgård.

Sidsel Katrine Slej her skrevet en spændende fantasyserie, "Sanddrømmeren", der også foregår blandt de nordiske guder i Valhal. Traia-trilogien af A. Rune er en dansk fantasyserie for voksne læsere. Den er utroligt spændende og velskrevet med elementer af science fiction. Denne serie har dog ret eksplicitte voldsscener.