Bøger / skønlitteratur / roman

Rivalerne


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Tre meget forskellige unge kæmper om jobbet som natklubpromotor på en eksklusiv natklub i LA. Layla, Tommy og Aster er alle tre sultne efter at nå deres mål, spørgsmålet er, hvor langt de er villige til at gå for at opnå det, de vil have.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2016

af

af

Christine Christensen

d. 2. maj 2016

Hvor langt vil du gå for at realisere dine drømme? Hvor meget vil du ændre på dig selv for at få succes? Underholdende trivi for teenagere og deres mødre, der også kommer ind på celebritylivets skyggesider.

Ny serie af bestseller-forfatter Alyson Noel handler om 3 meget forskellige unge, der kæmper om jobbet som natklubpromotor. Layla - drømmer om at blive journalist og på sin sarkastiske blog spidder hun de rige og berømte. Tommy - har kun ét ønske; at blive guitarist i et stort band og imponere sin far, der ikke kender til hans eksistens. Aster - lever kun for at blive skuespiller og slippe fri af forældrenes forventninger og konstante overvågning. Alle tre er de sultne efter at nå deres mål, spørgsmålet er, hvor langt de er villige til at gå, for at opnå det de vil have.

Letlæst og underholdende, selv om klicheerne hober sig op, og persontegningen er lidt tynd og stereotyp. Bogens krimielement er ikke det primære - det er beskrivelsen af det glamourøse natklubliv, der er bogens centrum. Ikke forfatterens bedste bog, men fin til en søndag på sofaen eller en tur til stranden.

Schyyy -!VintageprinsessenL.A. Candy - lækker i L.A., Vintageprinsessen, og Lauren Conrads serie fx L.A. Candy - lækker i L.A beskriver samme glamourøse intriger og forviklinger i de unge, smukke og rige mediedarlingers livSchyyy -!, , og Lauren Conrads serie fx L.A. Candy - lækker i L.A beskriver samme glamourøse intriger og forviklinger i de unge, smukke og rige mediedarlingers livSchyyy -!, Vintageprinsessen, og Lauren Conrads serie fx L.A. Candy - lækker i L.A beskriver samme glamourøse intriger og forviklinger i de unge, smukke og rige mediedarlingers liv.


litteratursiden.dk

d. 12. jan. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 12. jan. 2017

Gossip Girl. Hollywood er ikke kun glimmer og glamour. Bag facaden er der masser af råddenskab og sladder. Layla Harrison, Tommy Phillips og Aster Amirpour er alle ivrige efter at forfølge deres drømm...


Børn & bøger

Årg. 69, nr. 5 (2016)

af

af

Kirsten Aggerholm

Årg. 69, nr. 5 (2016)