Bøger / skønlitteratur / roman

Rotter i Pattaya : spændingsroman


Beskrivelse


Roman om enlige mænd der tager til Thailand og nyder den syndige livsstil på godt og ondt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. jan. 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 14. jan. 2016

Roman om nogle af de mænd der besøger Pattaya og byens mange gogobarer og letlevende damer. For flere af mændene viser opholdet sig at have alvorlige konsekvenser. Primært for mænd og læsere af Maik Jensen.

Pattaya er virkelighedens svar på Sin City. Her går byture og prostitution hånd i hånd. Mange af turisterne, der kommer til Pattaya er enlige mænd. Nogle af de mænd vi følger er Kim og Janus - Kim den lidt sære, men rare mand, der nyder kvindernes selskab og behandler dem ordenligt og Janus den aggressive, brutale mand, der udnytter meget små piger. Vi følger også nogle af de thailandske piger og oplever hvordan mange af dem er nødsaget til at tjene penge på denne måde, nogle for blot at kunne leve, andre for at kunne forsørge deres børn. Ingen af mændene i bogen kender hinanden, men under deres ophold i Pattaya krydses deres veje gang på gang. Og for flere af dem har opholdet voldsomme og uoprettelige konsekvenser. Bogens kapitler er inddelt i ugedage og hvert kapitel er inddelt i afsnit, tildelt hver karakter.

Bogen er let læst og omhandler et meget aktuelt tema, nemlig mænd der rejser til Thailand. Plottet er meget fint og opbygningen giver god mening, hvor man følger de enkelte personers tanker og følelser. Det forstyrres dog indimellem af lidt for mange unødige detaljer. Forsiden er lidt forvirrende for øjet.

Forfatteren rejser ofte selv til Thailand og har skrevet flere bøger om emnet blandt andet Broerne i KanchanaburiI Garudas kløer og debuten I Garudas kløerForfatteren rejser ofte selv til Thailand og har skrevet flere bøger om emnet blandt andet Broerne i Kanchanaburi og debuten .