Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Rundt om Zlatan Ibrahimovic


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Historien om den svenske fodboldsspiller Zlatan Ibrahimovic (f. 1981).

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2012

af

af

Lars Larsen

d. 1. feb. 2012

En underholdende biografi om det temperamentsfulde og kontroversielle svenske fodboldtalent Zlatan Ibrahimovic. Til fans og fodboldinteresserede fra 12 år.

Journalisten Michael Frank Møller, som har skrevet Erindringer om Larsen & Clausen og andre ronkedorer i rockland sammen med Kim Hyttel, 2011, har nu slået sig på fodboldkoryfæer. Forfatteren har læst Zlatans selvbiografi, Jeg er Zlatan og researchet i europæiske fodboldartikler for at lave et portræt af den kontroversielle spiller. Fra opvæksten i ghettoen Rosengården i Malmø til et liv som stjernespiller hos AC Milan via andre italienske klubber samt et kort eventyr i Barcelona. Der er levende beskrivelser af situationer på fodboldbanen og af spillet om spillerne uden for banen. Om et anstrengt forhold til den svenske landsholdstræner, og glimt i tekst og billeder fra privatlivet, herunder en god historie om hvordan Zlatan dobbeltparkerede sin Ferrari - og mødte Helena Seger. Teksten er tospaltet og let at læse, og den bliver suppleret af citater og flotte fotos med informative billedtekster samt af blå faktabokse med vigtige tal og facts. Bogen slutter med et par sider om Zlatans tatoveringer, nogle sider om hans hang til hurtige biler og til sidst et opslag med vigtige Zlatan-citater.

Den første bog om Zlatan Ibrahamovic. Flere er på vej, bl.a. hans selvbiografi Jeg er Zlatan.

Underholdende biografi om det svenske fodboldtalent Zlatan Ibrahamovic med bskrivelser af spillet på og uden for banen. Målgruppen er unge og voksne.