Bøger / skønlitteratur / noveller

Sandsynlighedskrydstogt


Beskrivelse


26 noveller, der handler om alt fra tidsrejse, klimaændringer, kollektivt hukommelsestab og kloning til aliens, rumrejser, avanceret teknologi og dystopiske samfund.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2019

af

af

Sanna Stagaard Gade

d. 9. dec. 2019

14. udgave af Science Fiction Cirklens årlige novelleantologi. Til læsere af dansk science fiction.

Samling af 26 noveller fra både erfarne og debuterende forfattere. Blandt bidragene finder man Lars Ahn "Fire år senere", A. Silvestri "Beautiful Budapest", Gudrun Østergaard "En chance i livet" og Freddy E. Silva "Shenzen hardware". I novellerne bliver vi præsenteret for mange forskellige virkeligheder og fremtidsscenarier. De handler om bl.a. tidsrejse, klimaændringer, kollektivt hukommelsestab, kloning, rumrejser og dystopiske samfund. Samlingen starter med et forord fra redaktøren, og afsluttes med en præsentation af forfatterne.

Spændende indblik i hvad der sker lige p.t. på den danske science fiction-scene. Kvaliteten af novellerne er svingende, men variationen og fantasien i de forskellige fortællinger er imponerende.

Lig de tidligere udgivelser i serien "Lige under overfladen". Seneste er De fremmedeOrd har hærgetMediatropolis fra 2018. Vil man dykke længere ned i de enkelte forfatteres udgivelser er der bl.a. Gudrun Østergaards novellesamling Ord har hærget og Freddy E. Silvas roman MediatropolisLig de tidligere udgivelser i serien "Lige under overfladen". Seneste er De fremmede fra 2018. Vil man dykke længere ned i de enkelte forfatteres udgivelser er der bl.a. Gudrun Østergaards novellesamling og Freddy E. Silvas roman MediatropolisLig de tidligere udgivelser i serien "Lige under overfladen". Seneste er De fremmede fra 2018. Vil man dykke længere ned i de enkelte forfatteres udgivelser er der bl.a. Gudrun Østergaards novellesamling Ord har hærget og Freddy E. Silvas roman .