Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Seeker - den mørke sandhed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Fantasy. 15-årige Quin havner i sit livs største krise, da hun skal aflægge ed som Søger. Det viser sig, at magtfulde mænd misbruger Søgernes mægtige evner, og at alt hvad hun har troet på er et kæmpe bedrag.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2016

af

af

Pia Gunilla Park

d. 16. sep. 2016

15-årige Quin står foran sit livs store øjeblik, hvor hun skal aflægge ed og blive Søger med de magtfulde evner det indebærer. Men Quin finder hurtigt ud af, at alt hun har troet på, og kæmpet for at blive en del af, er korrumperet af magtbegærlighed, løgn og bedrag. Fra 13 år og opefter.

"Seeker - den mørke sandhed" er første bind i seeker-serien. Vi følger Quin og hendes 2 kammerater Shinobu og John i deres ihærdige træning til at blive Søgere. At være Søger er et ærefuldt hverv, som beskytter af uskyldige og svage i samfundet. Men Quin finder til sin gru ud af, at hendes far er en korrupt Søger, som bruger sine særlige evner til at tjene penge og skabe alliancer ved at begå lejemord. Quin og Shinobu er nu blevet en del af hans hold og må gøre op med sig selv, om de vil affinde sig med deres skæbne eller flygte. Arwen Elys Dayton har skrevet 3 bøger i serien, hvoraf denne er den første, der er oversat til dansk.

"Seeker - den mørke sandhed" er en hæsblæsende og interessant kombination af fantasy og YA. Hovedpersonerne gennemgår en spændende udvikling i løbet af romanen, som er velskrevet og intens og svær at lægge fra sig, når man først er fanget ind i Søgernes univers.

Læsere der var begejstret for stemningen og fortællingen i Divergent. [Bind] 1 og Kampen om tronen vil blive draget af miljøet i "Seeker - Den mørke sandhed"Divergent. Bind 1 : AfvigerenKampen om tronenLæsere der var begejstret for stemningen og fortællingen i Divergent. [Bind] 1 og vil blive draget af miljøet i "Seeker - Den mørke sandhed".


litteratursiden.dk

d. 9. okt. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 9. okt. 2017

Tidsrejse-roman, urban fantasy eller steampunk? Alt er tilladt i denne helt særlige fantasy-roman, der skiller sig væsentligt ud fra mængden. ’Den mørke sandhed’ er en forfriskende fantasyroman, som...