Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Sense - slank med grøn mad


Beskrivelse


Sense-kogebog med fokus på grøn mad. Her er 100 retter med kostplan til syv dage - både for vegetarer, veganere og andre, der gerne vil prøve den grønne Sense-metode. Opskrifterne er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad, desserter og grundopskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2019

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 27. nov. 2019

Sense-kogebog med fokus på grøn mad. Her er 100 retter med kostplan til syv dage - både for vegetarer, veganere og andre, der gerne vil prøve den grønne Sense-metode.

Bogens første ca. 30 sider indeholder et introduktionskapitel, hvor man lærer at spise plantebaseret med Sense. Herefter følger en ugeplan med syv dages plantebaseret Sense med alle måltider samt indkøbsliste til ugeplan. Resten af bogen består af opskrifter inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad, desserter og grundopskrifter. Bagest i bogen er der lidt om pyntning af maden samt et dobbeltsidet alfabetisk opskriftsregister. Sense-principperne fokuserer her overvejende på grønne alternativer, hvilket afspejler sig i opskriftsdelen, der indledes med lidt om vegansk og plantebaseret mad samt en symbolforklaring. Selve opskrifterne har ingrediensliste, opskriftsvejledning samt tilberedningstid og mængdeangivelse. Der er samtidig en boks pr. opskrift med fordeling i Sense-spisekassen samt en angivelse af kcal, protein, kulhydrat og kostfibre.

Kvalitetsmæssigt en god bog - både i indhold og layout.

Kan sammenlignes med de tidligere Sense-bøger som fx Sense - slank med fornuftGrøn mad til hele familien. Emnemæssigt kan bogen sammenlignes med nogle af de kogebøger, der er udkommet i den grønne vegetar- og veganerbølge, der stadig huserer, fx Grøn mad til hele familienKan sammenlignes med de tidligere Sense-bøger som fx Sense - slank med fornuft. Emnemæssigt kan bogen sammenlignes med nogle af de kogebøger, der er udkommet i den grønne vegetar- og veganerbølge, der stadig huserer, fx .