Bøger / faglitteratur

Sig ja til universet - og manifester den virkelighed, du ønsker


Beskrivelse


En spirituelt orienteret guide til hvordan man manifesterer sine drømme, realiserer sit fulde potentiale og giver slip på uhensigtsmæssige ideer og holdepunkter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 3. mar. 2016

Hvad drømmer du om og hvordan manifesterer du det du ønsker dig, så dine drømme går i opfyldelse? Først skal du kende universets hemmeligheder og lære at forstå, hvordan virkeligheden fungerer. Til et spirituelt interesseret publikum, der ønsker selvindsigt og udvikling.

Melody Fletcher er spirituel lærer, forfatter og coach. Her skriver hun om manifestering og loven om tiltrækning, om hvordan man realiserer sit fulde potentiale og skaber et liv, fuldt af glæde og lykke. Det er redskaber til at identificere, hvad man bruger sin energi på, og hvordan man kan give slip på uhensigtsmæssige handlinger, idéer og overbevisninger, så ressourcer og skabende kraft bruges optimalt. For at leve det liv, man drømmer om, bliver man nødt til at finde ind til den virkelige og autentiske udgave af sig selv og kontinuerligt arbejde med udvikling og manifestering.

Enkel og meget lavpraktisk tilgang til emnet med mange eksempler og cases. Bogen er holdt i et letforståeligt, humoristisk sprog henvendt direkte til læseren, med et budskab om, at vi alle kan meget mere end vi tror.

Der er mange spirituelle guidebøger, denne minder om Skab lykke og overflodFra ønske til virkelighed, der dog fokuserer på manifestation gennem englene, eller Fra ønske til virkelighed der også guider til større selvindsigtDer er mange spirituelle guidebøger, denne minder om Skab lykke og overflod, der dog fokuserer på manifestation gennem englene, eller der også guider til større selvindsigt.