Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sigurd får en ven


Beskrivelse


Slangen Sigurd vågner op midt i en storby. Han er ved et uheld blevet fragtet i en kasse bananer langt væk fra junglen. Først er han ked af det, for alle flygter fra ham, men så møder han musen Tim.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 18. jan. 2019

Slangen Sigurd vågner op midt i en storby. Han er ved et uheld blevet fragtet i en kasse bananer langt væk fra junglen. Nu vil han finde sig en ven, men alle flygter fra ham. Hvorfor gør de det? Er han så grim? For 6-7-årige.

Slangen Sigurd vågner på et skib meget langt væk. Han kravler ud af banankassen og er i en storby, hvor der er biler og menneskeben over det hele. Han forsøger at få sig en ven, men alle bliver bange for ham. Til sidst møder han musen Tim.

En fantastisk god bog, der behandler det universelle tema "venskab trods forskellighed" på en rigtig fin måde. Billederne er skønne og støtter læsningen.

Der findes en del lignende bøger med samme tema, fx: Grib den, Dixi!Dina og den sorte drageFrida - den grå delfin, Dina og den sorte drage og Frida - den grå delfinDer findes en del lignende bøger med samme tema, fx: Grib den, Dixi!, og Frida - den grå delfinDer findes en del lignende bøger med samme tema, fx: Grib den, Dixi!, Dina og den sorte drage og .