Bøger / faglitteratur

Sjælens begær : kærlighed mellem soul mates


Beskrivelse


Med omdrejningspunkt i begrebet "soul mates" fortæller forfatteren om, hvorfor vi møder bestemte partnere, hvorfor vi forelsker os intenst, og hvorfor vi bliver i parforhold, der forvolder megen smerte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2017

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 13. sep. 2017

Diamanthandleren Katerina Pitzner, der er clairvoyant, beskriver i denne bog, hvordan svære relationer med soul mates er sjælens mulighed for læring. For spirituelt interesserede voksne.

Om vanskelige soul mate-relationer i et spirituelt lys. Forfatterens udgangspunkt er, at sjæle mødes igen og igen gennem en cyklus af forbindelse og separation. Filosofien er, at man møder en vanskelig soul mate for at helbrede hinanden. Via egne erfaringer, cases fra personer, forfatteren har hjulpet, samt ikke mindst den forståelse hun har fået via det åndelige, beskriver hun, hvad man kan lære af de stormfulde forhold. Arbejdet med egne skygger udgør en del. Bogen indeholder billeder, citater og et layout, der understøtter cases/personlige historier.

På den ene side er bogen let i sin tone, da den er skrevet godt og personligt. Forfatteren fortæller mange dybt private ting, og brænder meget for emnet, og det smitter læseren. På den anden side er bogen også meget indforstået, da den kræver en forståelse for fx energetiske relationer, karma, reinkarnation osv. Har man svære, stormfulde relationer i bagagen, vil man kunne få meget ud af bogen, og er man tilmed spirituelt anlagt endnu mere.

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerteDet du siger er du selv, omhandler også, at man lærer noget af vanskelige relationer, men er ikke spirituel. Skyggearbejde behandles specifikt i Det du siger er du selvDerfor forelsker du dig aldrig i den forkerte, omhandler også, at man lærer noget af vanskelige relationer, men er ikke spirituel. Skyggearbejde behandles specifikt i .