Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Skolen med magiske dyr - hvor er mr. M?


Beskrivelse


Det er Lucas og Ronjas tur til at modtage et magisk dyr, men mens de venter spændt på deres dyr, forsvinder både Mary og Mr. Morrison og det er nu op til klassen at få dem tilbage i god behold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. nov. 2019

af

af

Christine Christensen

d. 29. nov. 2019

7. bind i serien "Skolen med magiske dyr", hvor dyrene både taler og har hver deres personlighed. Kan læses fra du er ca. 10 år eller læses højt af en voksen, hvis du er ca. 7 år.

Mary Cornfields klasse på Østre skole er noget helt særligt. Foruden 24 drenge og piger, rummer klassen nemlig også 14 talende og magiske dyr. Marys bror, Mr. Morrison er indehaver af en helt særlig dyrehandel, der skaffer magiske dyr fra hele verden. Dyrene henter han i sin trofaste gamle bus og denne gang er det Lucas og Ronjas tur til at modtage et magisk dyr. Men inden dyrene når deres forventningsfulde ejere forsvinder både Mary og Mr. Morrison og det er nu op til klassen at få dem tilbage i god behold. Desværre spænder både en giftig slange, en grum vikar og en ond tryllekunstner ben for redningsaktionen - vil der nogensinde komme flere magiske dyr?.

Lettilgængelig højtlæsningsbog med et lille krimielement, blandet med hverdagsproblemer, venskab og forelskelser. De søde stregtegninger passer godt til den hyggelige og harmløse historie. Bogstaverne er store og lette at læse.

Bøgerne skal helst læses i rækkefølge, hvor denne følger lige efter sidste bind. Der er også masser af magi i serierne om "Duftapoteket", hvor 1. bind er Duftapoteket - der er en hemmelighed i luftenDe ualmindelige - den bøjede mønt eller "De ualmindelige", hvor 1. bind er De ualmindelige - den bøjede møntBøgerne skal helst læses i rækkefølge, hvor denne følger lige efter sidste bind. Der er også masser af magi i serierne om "Duftapoteket", hvor 1. bind er Duftapoteket - der er en hemmelighed i luften eller "De ualmindelige", hvor 1. bind er .