Bøger / faglitteratur / øvelser

Skygger før daggry : find dit indre lys, når livet udfordrer dig


Beskrivelse


Vejen fra selvhad til selvkærlighed. En personlig beretning om hendes barndom med seksuelle og følelsesmæssige overgreb og 29 redskaber til personer, der lider af lavt selvværd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 27. nov. 2015

Vejen fra selvhad til selvkærlighed. En personlig beretning og 29 redskaber til personer, der lider af lavt selvværd.

Swan voksede op i Utah, hvor hun i 13 år blev udsat for seksuelle overgreb af et medlem af en lokal religiøs kult. Som 19-årig lykkedes det hende af flygte. Hun fortæller her sin barndomshistorie, og beretter om hvordan hun vendte sit selvhad til selvkærlighed. I resten af bogen giver hun læseren 29 redskaber til at hæve selvværd og selvkærlighed. Swan tiltrak sig som barn opmærksomhed pga. af sine ekstra-sensoriske evner: hun kunne bla. se auraer og kommunikere med afdøde. I dag er hun spirituel coach, bl.a. på nettet med "Ask Teal". Dokumentarfilmen "Open Shadow" om hende er på vej.

Man bliver berørt af Swans historie om hendes transformation fra selvmordstruet til selvkærlig. Bogen henvender sig til læseren i en personlig og ligefrem tone med en overbevisning, der udspringer af egne erfaringer. Redskaberne kredser om at finde den indre motivation til glæde og selvkærlighed, og involverer refleksioner, bl.a. over negative tanker og tiltrækning, og skrivearbejde, som fx et kærlighedsbrev til en selv. Læsere, der ikke orker det dedikerede arbejde med tanker og følelser kan alligevel blive inspireret af den optimistiske tone og Swans personlige historie.

Jeg elsker migElsk den du er og Elsk den du er indeholder også redskaber til selvudviklingJeg elsker mig og indeholder også redskaber til selvudvikling.