Bøger / faglitteratur

Slået hjem!


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Forfatteren (f. 1963) fortæller om, hvordan han efter mange års succes i erhvervslivet, oplevede at blive fyret fra en stilling som administrerende direktør, og om hvordan han taklede sin nye situation som arbejdsløs og jobsøgende. Forfatteren videregiver skemaer, metodikker og brevskabeloner, som han brugte i processen hen imod et nyt job.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. sep. 2011

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 15. sep. 2011

Bogen tager sit udgangspunkt i forfatterens situation som topleder, og den primære målgruppe skal findes blandt folk i tilsvarende situation. Andre som oplever en pludselig fyring kan dog også inspireres af forfatterens erfaringer.

Den tidligere administrerende direktør i Kuben-koncernen fortæller i denne personlige beretning om hvordan han oplevede det, efter mange års succes i erhvervslivet, pludselig at blive fyret og finde sin vej tilbage til et nyt job. En periode hvor ens livsvilkår pludselig ændres, selvværdet daler og mismodet vokser. En relevant, vedkommende og modig bog om hvordan forfatteren taklede sin krise, fyldt med gode ideer og refleksioner og praktiske anvisninger. Ikke mindst et stort netværk, kontakt til headhuntervirksomheder og en fast partner har været guld værd for ham. Bagest i bogen er samlet forskellige værktøjer i form af skemaer, skabeloner, udkast til mails, som forfatteren anvendte i sin proces.

Enkelte artikler behandler emnet, men der findes ikke tilsvarende erfaringsopsamling og værktøjsbog for fyrede ledere.

En uhyre relevant og velskrevet bog skrevet på baggrund af personlige erfaringer, om hvad man som leder gør, når en uventet fyring ændrer ens liv fra den ene dag til den anden.


Journalisten

2011, nr. 15

af

af

Mads Løkke Rasmussen

2011, nr. 15


Jyllands-posten

d. 11. sep. 2011

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 11. sep. 2011


Berlingske nyhedsmagasin

d. 31. aug. 2011

af

af

Henrik Ørholst

d. 31. aug. 2011


Børsen

d. 26. aug. 2011

af

d. 26. aug. 2011


Arbejdsmiljø

Årg. 27 nr. 11 (2011)

af

af

Niels Erik Karkov, Tina Løvbom Petersen

Årg. 27 nr. 11 (2011)