Bøger / faglitteratur / vejledninger

Slut med snot : styrk dit barns immunforsvar med hverdagssundhed


Beskrivelse


Gode råd og redskaber til at bekæmpe børnenes snot, feber og hoste. Om hvordan man styrke børns immunforsvar, så de kan modstå de sygdomsfremkaldende vira og bakterier. Med 20 opskrifter som er særligt udviklet til børnefamilier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. dec. 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 12. dec. 2019

Her er bogen med de bedste råd til at bekæmpe børnenes snot, feber og hoste - noget som de fleste børnefamilier kæmper med mange gange om året. Bogen henvender sig til alle, der har børn i vuggestue/dagpleje, børnehave og skole.

Børns immunforsvar er ikke nær så udviklet som voksnes og derfor rammes de lettere af sygdom fremkaldt af virus og bakterier, som de møder i børneinstitutioner og skoler. Det kan betyde mange "barnets første sygedag" og trætte, sløje børn - særligt i vinterhalvåret. Men der er hjælp at hente! I denne bog giver sygeplejerske og sundhedsplejerske Anette Straadt sine bedste råd til, hvordan vi styrker børnenes immunforsvar og forebygger sygdom samt, hvordan vi bedst hjælper vores børn igennem et sygdomsforløb. Det er bl.a. råd der går på den rette kost og ernæring, herunder stabilt blodsukker og et sundt tarmsystem samt god hygiejne, søvn og frisk luft. Bogen indeholder desuden 20 opskrifter, som er særlig udviklet til børnefamilier. Det er bl.a. morgenmad, madpakke, aftensmad og lidt lækkert. Til sidst kildeliste med mere inspiration til bøger og hjemmesider.

Helt fantastisk bog til børnefamilier skrevet i en positiv og kærlig tone med fokus på børnenes trivsel, men samtidig også med blik for de mange travle familier, hvor tiden er knap. Bogens opskrifter er lige til at gå til og børnene kan fint være med.

En anden bog, der har fokus på børns sundhed er Dit sunde barn - sådan!, som handler om bl.a. bæredygtig sundhed, helse og økologi til børn.